• Huisdieren welkom
  • Geschikt voor 2-14 personen
  • Op prachtige locaties in de natuur

Last minute eropuit in Nederland met de hond

Hartstikke fijn die paar prachtige vrije dagen in het vooruitzicht! Ideaal om eropuit te gaan met het hele gezin en daar hoort uw hond natuurlijk bij. Bij TopParken boekt u eenvoudig een last minute in Nederland met uw hond. Wij verzekeren u van de laagste prijsgarantie wanneer u boekt op deze website zo betaalt u altijd de beste prijs voor onze hondvriendelijke vakantiehuizen. Een last minute vakantie met de hond kunt u vieren op een van onze vakantieparken verspreid over Nederland. Wilt u wandelen langs het water, door het heuvelachtige Limburg, in de natuur van de Veluwe of spelen langs het water? Bij ons vindt u het allemaal. Kies uw favoriete vakantiepark van TopParken.

Regels omtrent honden bij TopParken

✦ Maximaal 2 huisdieren per accommodatie
✦ Geef tijdens het boeken aan dat uw huisdier meekomt
✦ De kosten bedragen €7,50 per huisdier per nacht
Let op: huisdieren zijn niet in alle accommodaties toegestaan.

 
Boek uw last minute
 

Last minute vakantiehuisje met de hond

Uw last minute vakantie in Nederland met uw hond kunt u vieren in een van onze vakantiehuizen geschikt voor 2 tot 14 personen. Het interieur en de moderne voorzieningen zullen u aangenaam verrassen. Een vaatwasser, sfeerhaard of privé wellnessfaciliteiten behoren tot de mogelijkheden. Extra fijn, voor een last minute vakantie met uw hond kunt u een vakantiehuis met omheinde tuin huren. Zo kan uw trouwe viervoeter heerlijk loslopen en spelen in de tuin. In uw last minute vakantiehuisje zijn maximaal 2 honden toegestaan. Wanneer u een wandeling met uw hond maakt over het park dan dient uw hond aangelijnd te zijn. Wanneer geniet u met uw gezin en hond van een last minute vakantie in Nederland?

 
Bekijk de regels voor honden per park
 

Verken de omgeving samen met uw hond

Tijdens uw last minute in Nederland met de hond bij TopParken bevindt u zich altijd op prachtige locaties in de natuur. U maakt dan ook eenvoudig een wandeling over het strand, door de bossen of langs het water. Ook is er altijd een hondenlosloopgebied in de omgeving waar uw hond heerlijk kan spelen met u en andere dierenvriendjes. Wist u dat er op ons vakantiepark Parc de IJsselhoeve een echte hondenspeeltuin is? Op onze vakantieparken vindt u uiteraard ook uitstekende faciliteiten waar jong en oud zich vermaken. Plons in het binnen- en/of buitenzwembad, leef u uit op het sportveld of schuif aan bij het restaurant. Van een last minute vakantie in Nederland met uw hond zal iedereen ontspannen en weer helemaal opladen. 

Op het laatste moment uw hond onderbrengen in een pension of bij familie kan lastig zijn. Gelukkig kunt u bij TopParken een last minute in Nederland met uw hond boeken! Wél zo gezellig.

 
Boek uw last minute vakantie met de hond