1. Drie parken aan de kust
  2. In Noordwijk en Egmond
  3. Laagste prijsgarantie

Last minute naar de Nederlandse kust

Wilt u graag last minute op vakantie in Nederland aan de kust? Groot gelijk! De Nederlandse kust is een van de mooiste vakantiebestemmingen van het land. Uitgestrekte zandstranden, prachtige duingebieden en gezellige strandpaviljoens: dit bezorgt u toch hét ultieme vakantiegevoel? TopParken beschikt over drie vakantieparken aan de kust, perfect voor uw last minute vakantie aan de Nederlandse kust. De parken bevinden zich in Noordwijk en Egmond, op slechts korte afstand van zee. U vindt hier gegarandeerd een ideaal last minute huisje in Nederland aan de kust. 

Huisje aan de kust: last minute aanbod

Last minute naar de kust kan bij TopParken op drie parken: Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Parc du Soleil en Recreatiepark de Woudhoeve. De vakantiehuizen op deze parken zijn geschikt voor 2 tot 6 personen. Ideaal voor een gezinsvakantie! U bent van alle gemakken voorzien en beschikt tevens over een ruime tuin, gratis wifi en parkeergelegenheid voor uw auto. En wilt u last minute naar de Nederlandse kust met uw hond? Geef dit even aan tijdens het boeken en wij selecteren een geschikt vakantiehuis voor u. Er geldt een maximum van 2 huisdieren per vakantiehuis.

 

Last minute aan de kust van Nederland

Zoekt u een huisje aan de kust? Last minute kunt u altijd nog terecht op onze drie vakantieparken aan de Noordzee. Boekt u via deze website? Dan bent u verzekerd van de laagste prijs! Tevens hebben we vaak aantrekkelijke aanbiedingen op uw last minute aan de kust van Nederland.

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Midden in de duinen kunt u bij Recreatiepark Noordwijkse Duinen terecht voor uw last minute vakantie aan de Nederlandse kust. Op ongeveer 3 km van het park vindt u de Noordzee, het strand en vele gezellige strandtentjes. Tip: huur een fiets op het park en verken de duinen!

✦ Gelegen aan de kust van Noordwijk
✦ Buitenzwembad met kinderbad
✦ Vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen

Boek een last minute in Noordwijk

Parc du Soleil

Een stukje zuidelijker ligt Parc du Soleil, ook in Noordwijk. Ook een uitermate geschikte bestemming voor uw last minute aan de kust van Nederland. Dit park is met een binnenzwembad, indoor speeltuin en outdoor speeltuin zeer geschikt voor kinderen.

✦ Gelegen aan de kust van Noordwijk
✦ Binnenzwembad met kinderbad
✦ Vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen

Boek een last minute in Noordwijk

Recreatiepark de Woudhoeve

Ook Recreatiepark de Woudhoeve in Egmond is een leuk familiepark voor jong en oud. Ontdek het gezellige Egmond aan Zee of de levendige stad Alkmaar tijdens uw last minute aan de Nederlandse kust. Kom ‘s avonds heerlijk tot rust in de ruime tuin bij uw vakantiehuis.

✦ Gelegen aan de kust van Egmond
✦ Buitenzwembad met kinderbad
✦ Vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen

Boek een last minute in Egmond