TopParken
Chalet aan het water

Chalet aan het water

  • Chalets voor 2 tot 6 personen
  • Altijd de laagste prijs
  • Unieke plekjes aan het water

Chalet aan het water in Nederland

Wilt u een chalet aan het water huren? Dat begrijpen wij als geen ander. Bij TopParken kunt u hiervoor terecht op drie vakantieparken in Nederland; Park Westerkogge, Recreatiepark het Esmeer en Parc de IJsselhoeve. Bij TopParken geniet u van top tot teen. Wanneer u ervoor kiest om een chalet aan het water te huren hoort u het rustig kabbelende water, de wind door het riet waaien en de vrolijk snaterende eenden. Een vakantie in een chalet aan het water biedt ook uitstekende mogelijkheden om te vissen, surfen of zwemmen. Of u er een ontspannen of een actieve vakantie van maakt, uw vakantie in een chalet aan het water slaagt gegarandeerd bij TopParken.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Zoek & Boek uw chalet aan het water

Zoek & Boek uw chalet aan het water

Chalet aan het water huren bij TopParken

Bij TopParken vindt u uw chalet aan het water nabij het Esmeer, de Maas, de IJssel, het IJsselmeer en het Markermeer. Ideaal om telkens een ander waterrijk plekje van Nederland te bezoeken. Een chalet aan het water huren kan voor 2 tot 6 personen. De inrichting van uw chalet is sfeervol en luxe, met modern meubilair zoals een vaatwasser of heerlijke boxspringbedden. Wenst u nog iets meer luxe? Kies dan voor een chalet met sauna. Uw weekje vakantie of weekend weg is natuurlijk niet compleet zonder uw trouwe viervoeter. Ook uw hond houdt ten slotte van water en mag hier graag een duik in nemen. Met wie komt u een chalet aan het water huren op één van de drie TopParken?

 

Uw chalet aan het water

 
  • Chalet voor 2 tot 6 personen
  • In Aalst, Berkhout & Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Honden toegestaan
  • Sfeervolle & luxe inrichting
  • Vismogelijkheden & vaarroutes nabij
 

Verken de omgeving

Uiteraard wilt u ook de omgeving verkennen tijdens uw vakantie in een chalet aan het water in Aalst, Berkhout of Nieuwerkerk aan den IJssel. Tijdens een verblijf op een van onze vakantieparken aan het water bent u verzekerd van waterpret. Vissen, varen, surfen, zwemmen of kiten, op het park én in de omgeving genieten waterliefhebbers volop. Heeft u even genoeg van alle activiteiten op en rondom het water? Ook dan biedt de omgeving vele mogelijkheden. Wat dacht u van een dagje naar Madurodam in Den Haag, een bezoekje aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of een uitstapje naar de Efteling in Kaatsheuvel? Voor jong en oud valt in de buurt van onze TopParken altijd meer dan genoeg te beleven. Ervaar ook een heerlijke vakantie aan het water bij TopParken.

 
Boek uw chalet aan het water
 


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews