TopParken
Chalet aan het water

Huur een chalet aan het water

  • Altijd de laagste prijs
  • Chalets voor 2 tot 6 personen aan het water
  • Op natuurrijke vakantieparken

Een chalet aan het water huren in eigen land

Een vakantie aan het water is heerlijk. Niet alleen geeft het aanzicht van water gelijk een vakantiegevoel, het biedt ook de mogelijkheid om te varen en vissen. Bij TopParken kunt u hiervoor terecht op drie vakantieparken in Nederland; Park Westerkogge, Recreatiepark het Esmeer en Parc de IJsselhoeve. Wanneer u ervoor kiest om een chalet aan het water te huren hoort u het rustig kabbelende water, de wind door het riet waaien en de vrolijk snaterende eenden.

Zoek & boek uw chalet aan het water

Zoek & Boek uw chalet aan het water

Genieten in een chalet aan het water

Bij TopParken vindt u uw chalet aan het water nabij het Esmeer, de Maas, de IJssel, het IJsselmeer en het Markermeer. Ideaal om telkens een ander waterrijk plekje van Nederland te bezoeken. Een chalet huren kan voor 2 tot 6 personen. De inrichting van uw chalet is sfeervol en luxe, met modern meubilair zoals een vaatwasser of heerlijke boxspringbedden. Wenst u nog iets meer luxe? Kies dan voor een chalet met sauna. Met wie komt u een chalet aan het water huren op één van de parken van TopParken?

 

Uw chalet aan het water

 
  • Chalets voor 2 tot 6 personen
  • In Aalst, Berkhout & Nieuwerkerk a/d IJssel
  • Sfeervolle & luxe inrichting
  • Vismogelijkheden & vaarroutes nabij
 

Verken de omgeving

Uiteraard wilt u ook de omgeving verkennen tijdens uw vakantie in Aalst, Berkhout of Nieuwerkerk aan den IJssel. Tijdens een verblijf op een van onze vakantieparken bent u verzekerd van waterpret. Vissen, varen, surfen, zwemmen of kiten, op het park én in de omgeving genieten waterliefhebbers volop. Heeft u even genoeg van alle activiteiten op en rondom het water? Ook dan biedt de omgeving vele mogelijkheden. Wat dacht u van een dagje naar Madurodam in Den Haag, een bezoekje aan het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen of een uitstapje naar de Efteling in Kaatsheuvel? Voor jong en oud valt in de buurt van onze vakantieparken altijd meer dan genoeg te beleven. Ervaar ook een heerlijke vakantie aan het water bij TopParken.

 
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Waar kan ik een chalet aan het water met sauna huren?

Dat doet u in Noord-Holland, Zuid-Holland of Gelderland. Een vakantie aan het water biedt u pure ontspanning. Op onze vakantieparken kunt u ervoor kiezen uw vakantie nóg ontspannender te maken door een chalet met sauna te huren.

 

Waar kan ik een chalet aan het water huren voor een visvakantie?

Onze chalets in Noord-Holland, Zuid-Holland en Gelderland zijn perfect voor een visvakantie. Wanneer vissen je grootste hobby is zul je beamen dat er niets zo ontspannend is dan in alle rust naar het water turen, en wachten op de vangst.