TopParken
Bungalow aan het water

Bungalow aan het water

  • Waterrijke omgeving
  • Luxe vakantiehuizen
  • Altijd de laagste prijsgarantie

Bungalows in een waterrijke omgeving

Water: het geeft u een ultiem gevoel van vrijheid én vakantie. Een bungalow aan het water is dan ook een ideale vakantiebestemming. Begin uw dag met een ontbijtje in uw tuin aan het water en gooi daarna uw hengel eens uit voor een middagje vissen. Voor de échte waterliefhebbers zijn onze vakantieparken aan het water, Park Westerkogge (aan het IJsselmeer), Parc de IJsselhoeve (aan de IJssel) en Recreatiepark het Esmeer (aan de Maas), uitermate geschikt. Hier liggen vele vaarroutes en vismogelijkheden op u te wachten. 

Een bungalow aan het water huren bij TopParken

Onze bungalows bieden plaats aan 2 tot 6 personen waarbij u veel rust en ruimte ervaart. Geniet van een ontbijtje met verse broodjes, speel een spelletje in de woonkamer met uw gezelschap en ervaar een goede nachtrust in de slaapkamers met boxspringbeddden. En schijnt het zonnetje? Geniet dan van de rustgevende omgeving op uw privé terras. Klinkt goed, toch? Ook kunt u een bungalow aan het water huren mét wellness faciliteiten. Relax in de sauna, spa, sunshower of buitendouche.

TopParken in het kort:

  • Waterrijke omgeving
  • Luxe vakantiehuizen
  • Geschikt voor max. 6 personen
  • Wellness mogelijkheden
  • Laagste prijsgarantie
 
 

Ultiem genieten: een vakantie aan het water

Bootje varen? Check. Relaxen aan het water? Check. Genieten van de rustgevende omgeving? Check. U beleeft het allemaal op onze vakantieparken. Park Westerkogge bevindt zich in het Noord-Hollandse Berkhout, vlak bij het IJsselmeer en het Markermeer. U vindt hier maar liefst 30,5 km aan vaarroutes, meerdere aanlegsteigers en ontelbare vismogelijkheden. Tip: huur bij de receptie een sloep, waterfiets of sup en ga het water op! Parc de IJsselhoeve is een waterrijk vakantiepark vlak bij Rotterdam. Met haar ligging aan de IJssel zijn ook hier de vismogelijkheden eindeloos. Een andere tip is Recreatiepark het Esmeer. Hier verblijft u op een schiereiland tussen het Esmeer en de Maas.

Naast de omgeving beschikken onze vakantieparken over diverse parkfaciliteiten zoals zwembaden, horeca en sport- en spelmogelijkheden. Klinkt goed toch? Wij hopen u snel te mogen verwerkomen op een van onze vakantieparken. Vakantieherinneringen maken we samen!

 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Kan ik een boot huren?

Een boot huren kan in de nabije omgeving van onze vakantieparken. Zo ligt er direct naast Recreatiepark het Esmeer een haven. In Well kunt u een bootje huren en deze in overleg met de havenmeester aanleggen in de haven. Wij helpen u bij de receptie graag verder met andere vragen over het huren van een boot!

Wat zijn leuke vaarroutes?

Onze aanrader: vaar langs authentieke dorpen en steden zoals Hoorn, Edam, Volendam of Gouda. De vaarroutes verschillen natuurlijk waar u uw vakantie viert! Bij de receptie geven wij u graag advies.