• Aangepaste vakantie
  • Zorgeloos genieten
  • Altijd de laagste prijs

Aangepaste vakantiewoning in Nederland

Zorgeloos genieten in een aangepaste vakantiewoning? Dan bent u bij TopParken aan het juiste adres. Bij ons geniet iedereen van top tot teen, dus ook wanneer u of een van uw medevakantiegangers mindervalide is. Onze speciaal aangepaste vakantiewoningen zijn drempelloos en voorzien van bredere doorgangen en een aangepaste badkamer en toilet. De vakantiehuizen zijn volledig rolstoeltoegankelijk, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het enige wat nog rest is uw favoriete vakantiebestemming kiezen! Onze aangepaste vakantiehuizen bevinden zich in Gelderland en Noord-Holland.

Bekijk onze aangepaste bungalows

Onze aangepaste vakantiewoningen(6)

Vanaf
€ 308
€ 290
3 nachten
2 personen

Ferox 2 personen MIVA

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
22
Vanaf
€ 308
€ 290
3 nachten
2 personen

Module 5 personen

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
522
Vanaf
€ 286
€ 270
3 nachten
2 personen

Wilgenhoeve 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
522
Vanaf
€ 280
€ 264
3 nachten
2 personen

Leijhoeve 5 personen MIVA

Noord-Brabant, Cromvoirt
522
Vanaf
€ 264
€ 250
3 nachten
2 personen

Ferox 4 personen MIVA

Gelderland, Lunteren
4Nee
Vanaf
€ 244
€ 232
3 nachten
2 personen

Landhuis 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
522

Aangepast vakantiehuis in Nederland bij TopParken

Een aangepaste bungalow vinden lastig? Niet bij TopParken! In onze aangepaste vakantiewoningen beleeft iedereen een topvakantie, dus ook rolstoelgebruikers en mindervaliden. De brede doorgangen, armsteunen in het toilet en de douche en de douchestoel maken uw verblijf comfortabel. En uw auto? Die parkeert u direct naast uw aangepaste vakantiehuis, zodat u geen grote afstanden hoeft af te leggen. 

Het voordeel van een aangepast vakantiehuis in Nederland bij TopParken? U bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur, zodat u er écht even uit bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aangepaste vakantiewoning aan het water? Of gaat u toch liever voor de Achterhoek? Eén ding is zeker: u geniet gegarandeerd, zonder zorgen! Bovendien maakt u bij TopParken onbeperkt gebruik van de parkvoorzieningen, zoals het restaurant en de visvijver.

 

Aangepaste vakantie in Nederland

Nog een voordeel van een aangepast vakantiehuis bij TopParken? Onze parken zijn leuk voor de hele familie! Neemt u uw (klein)kinderen ook mee op vakantie? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat zij zich vervelen! Met een binnen- en/of buitenzwembad, speeltuinen en sportvelden komt 'vervelen' niet in ons woordenboek voor. En u? U komt ondertussen 100% tot rust in uw aangepaste vakantiehuis.

Zo kunt u onbezorgd genieten van uw verblijf in een aangepaste vakantiewoning in Nederland, want iedereen verdient het om er eens lekker tussenuit te gaan!

Hoe uw vakantiehuis is aangepast?

✔️ Geen drempels

✔️ Brede doorgangen

✔️ Armsteunen bij toilet en douche

✔️ Douchestoel

✔️ Parkeren bij uw vakantiehuis