TopParken
Aangepaste vakantiewoning

Aangepaste vakantiewoning in Nederland

 • Rolstoeltoegankelijk, drempelloos en brede doorgangen
 • Unieke locaties in Nederland
 • Aangepaste badkamer en toilet

Vakantie in een aangepast vakantiehuis

Bij ons geniet iedereen van een welverdiende vakantie, dus ook wanneer u of één van uw medevakantiegangers een beperking heeft. Onze speciaal aangepaste vakantiewoningen zijn drempelloos en voorzien van bredere doorgangen en een aangepaste badkamer en toilet. De vakantiehuizen zijn volledig rolstoeltoegankelijk, dus daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Het enige wat nog rest is uw favoriete vakantiebestemming kiezen! Onze aangepaste vakantiehuizen bevinden zich in Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant.

 
Vanaf
€ 351
3 nachten
2 gasten

Ferox 2 personen MIVA

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
11
Vanaf
€ 339
3 nachten
2 gasten

Silva 5 personen Sauna

Gelderland, Garderen
211
 • Sauna in tuin
Vanaf
€ 326
3 nachten
2 gasten

Module 5 personen

Zuid-Holland, Nieuwerkerk aan de IJssel
211
Vanaf
€ 315
3 nachten
2 gasten

Wilgenhoeve 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
211
Vanaf
€ 283
3 nachten
2 gasten

Leijhoeve 5 personen MIVA

Noord-Brabant, Cromvoirt
211
Vanaf
€ 279
3 nachten
2 gasten

Ferox 4 personen MIVA

Gelderland, Lunteren
11
Vanaf
€ 258
3 nachten
2 gasten

Landhuis 5 personen MIVA

Gelderland, Lichtenvoorde
211

Uw aangepaste vakantiehuis

In onze aangepaste vakantiewoningen beleeft iedereen een topvakantie, dus ook rolstoelgebruikers en mindervalide personen. De brede doorgangen, armsteunen in het toilet en de douche en de douchestoel maken uw verblijf comfortabel. En uw auto? Die parkeert u direct naast uw aangepaste vakantiehuis, zodat u geen grote afstanden hoeft af te leggen. Het voordeel van een aangepast vakantiehuis in Nederland bij TopParken? U bevindt zich op een unieke locatie midden in de natuur, zodat u er écht even uit bent. Wat dacht u bijvoorbeeld van een aangepaste vakantiewoning aan het water? Of gaat u toch liever voor de Achterhoek? Eén ding is zeker: u geniet gegarandeerd, zonder zorgen! 

 

Uw vakantiehuis in het kort:

 • Volledig drempelloos
 • Brede doorgangen
 • Aangepaste badkamer met armsteunen
 • Parkeren bij het vakantiehuis
 • Met douchestoel
 • Unieke locaties

To do's tijdens uw vakantie

Nog een voordeel van een aangepast vakantiehuis bij TopParken? Onze parken zijn leuk voor de hele familie! Neemt u uw (klein)kinderen ook mee op vakantie? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat zij zich vervelen! Met een binnen- en/of buitenzwembad, speeltuinen en sportvelden komt 'vervelen' niet in ons woordenboek voor. En u? U komt ondertussen 100% tot rust in uw aangepaste vakantiehuis.

 
  Grote steden op korte afstand
  Fiets- en wandelroutes
  In natuur- of waterrijke omgeving
  Horecagelegenheden
 
 
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Waar kan ik genieten van een aangepaste vakantie?

Wij beschikken over aangepaste vakantiewoningen in Nieuwekerk aan de IJssel, Cromvoirt, Lichtenvoorde en Lunteren. Oftewel in de provincies Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. De parken zijn gelegen nabij de Veluwe, Loonse en Drunense Duinen, Park Hitland of aan de IJssel

Over welke voorzieningen beschikken de aangepaste woningen?

Alle aangepaste vakantiewoningen zijn volledig drempelloos, hebben brede doorgangen, een parkeerplaats naast de deur, steunbeugels bij het toilet en de douche en een douchestoel. Ook beschikken een aantal woningen over een verlaagd aanrecht.