ba8e0b59-4055-4af0-afed-3557945054d9,8315e9ba-3c28-4fd4-900c-0582100eeeac,8315e9ba-3c28-4fd4-900c-0582100eeeac

TopParken Zorg, voor een verzorgde vakantie | TopParken Zorg

  • Zorg op maat tijdens uw vakantie
  • Professioneel en deskundig personeel
  • Vakantieparken door heel Nederland
  • Samenwerking met 'Zorgsam Vakanties'

TopParken Zorg, voor een verzorgde vakantie

TopParken Zorg, voor een verzorgde vakantie
Een vakantie of weekendje weg is voor veel mensen die zorg nodig hebben niet weggelegd. Voor deze mensen is er TopParken Zorg. TopParken Zorg geeft, in samenwerking met 'Zorgsam', iedereen die door zijn of haar zorgbehoefte niet zomaar op vakantie kan de gelegenheid om te genieten van een welverdiende vakantie. Want iedereen verdient vakantie!

Je kunt telefonisch reserveren door contact op te nemen via 088-500 2424. Vermeld hierbij dat je gebruik wilt maken van TopParken zorg.

Zorgarrangementen
Zorg op vakantie, waar moet u dan aan denken? TopParken Zorg biedt verschillende zorgarrangementen aan, zo kunnen wij o.a. het vervoer voor u verzorgen, een privé-chauffeur brengt u en uw mede passagiers naar uw vakantieadres en brengt u na afloop weer naar huis. Ook is het mogelijk professionele zorg te krijgen tijdens uw vakantie, die zorg is afgestemd op de zorg die u thuis ook gewend bent (verpleging, thuiszorg, begeleiding). Het is ook mogelijk om tijdens de gehele vakantie een verpleegkundige bij u te hebben.

TopParken Zorg is mogelijk op al onze vakantieparken, u heeft dus de keuze uit een welverdiende vakantie aan het water, in de bossen, aan de Nederlandse kust of in Zuid-Limburg.

Hoe werkt het?
Wanneer u recht heeft op thuiszorg via een CIZ indicatie dan kunt u uw thuiszorg meenemen op vakantie. Dit betekent het volgende, wij hebben uw gegevens en relatienummer van uw huidige thuiszorgorganisatie nodig om de zorg op uw vakantiebestemming te kunnen regelen.

Zorgsam Vakanties
"Wij van Zorgsam weten dat veel mensen opzien tegen 'de rompslomp' van het regelen van een vakantie met zorg. Helaas weerhoudt dit veel mensen ervan om op vakantie te gaan. Omdat wij vinden dat mensen met een zorgbehoefte juist een vakantie verdienen, nemen wij u 'de rompslomp' uit handen en begint de vakantie al thuis! Zorgsam is er voor iedereen die door zijn of haar behoefte aan zorg, niet zomaar op vakantie kan of wil.
Namens Zorgsam, een zorgeloze vakantie toegewenst!"