TopParken Zorg

Een vakantie, weekendje weg of een eigen vakantiewoning is voor veel mensen die zorg nodig hebben niet weggelegd. Voor deze mensen is er TopParken Comfort Services. Wij geven iedereen die door zijn of haar zorgbehoefte niet zomaar op vakantie kan de gelegenheid om te genieten van een welverdiende vakantie. Want iedereen verdient vakantie! 

Zorgarrangementen 
Comfort Service, waar moet u dan aan denken? Wij bieden volledige ontzorging waarbij u zelf de regie voert met behulp van een contactpersoon binnen TopParken. Deze contactpersoon ondersteunt u effectief en simpel in de behoeften die u op dat moment nodig heeft.

Meer informatie over onze Comfort Services?
Neem dan contact met ons op via 088 - 500 24 24 of vul het formulier onder aan deze pagina in.

Wij bieden in samenwerking met een aantal gerenommeerde zorgpartners verschillende comfort services aan. Denk hierbij aan.

 
  1. Diverse gemaksdiensten (o.a. begeleid wandelen)
  2. Boodschappendienst
  3. Medische zorg op het park
  4. Thuiszorg (in de woning)
  5. Vervoer
  6. Veiligheid
 

Wij bieden onze Comfort Services aan op al onze vakantieparken, u heeft dus de keuze uit een welverdiende vakantie aan het water, in de bossen, aan de Nederlandse kust of in Zuid-Limburg. Uw (klein) kinderen kunnen tijdens het bezoek bij u op het park gratis genieten van alle faciliteiten die wij voor jong en oud aanbieden.

Meer informatie over onze Comfort Services?
Neem dan contact met ons op via 088 - 500 24 24 of vul onderstaand formulier in.

 
Rolstoelvriendelijk vakantiehuis
 
Rolstoelvriendelijk vakantiehuis