1. Winter special met 15% korting
  2. In de hele maand december
  3. 14 unieke locaties in Nederland

Winter special

Winters genieten bij TopParken in Nederland

Komt u tijdens de koude wintermaanden de warmte opzoeken in een comfortabel vakantiehuis bij TopParken? Groot gelijk, want in de winter is het heerlijk vertoeven.  Kruip gezellig tegen elkaar aan en kijk naar uw favoriete film of speel met het hele gezin een leuk gezelschapsspelletje. Misschien heeft u wel geluk en is het landschap rondom het park bedekt met een laagje sneeuw. Maak de mooiste wandelingen door een prachtig winterwonderland en geniet daarna van een kop warme chocolademelk in uw vakantiehuis. Sluit het jaar heerlijk af met een verblijf bij één van onze 14 parken in Nederland.

Dankzij onze winter special wordt een vakantie in de wintermaand december wel érg aantrekkelijk. U ontvangt namelijk 15% korting op uw verblijf vóór 31 december 2019. De actie is geldig op alle parken en op alle vakantiehuizen tot 8 personen.

Boek nu met 15% winterkorting

Onze TopParken in de winter

Ieder seizoen kent haar eigen charme, maar de winter bij TopParken is wel érg bijzonder. Alle parken liggen midden in de natuur en elk natuurgebied is op haar eigen manier prachtig in de winter. Een winterse wandeling maken door de bossen van de Veluwe of juist uitwaaien aan zee en daarna opwarmen in een gezellig strandpaviljoen? Het is allemaal mogelijk op onze parken in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Limburg en Brabant. Bij TopParken zorgen we ervoor dat u zorgeloos geniet van een topvakantie. Wist u bijvoorbeeld dat we vakantiehuizen mét een sauna en/of jacuzzi hebben? 

TopParken in het kort:

 
  1. 14 unieke locaties in Nederland
  2. Gelegen in prachtige natuurgebieden
  3. Moderne vakantiehuizen
  4. Vele in- en outdoor faciliteiten
  5. Elke dag aankomst en vertrek