1. Camping in de Veluwse bossen
  2. Ruime camperplaatsen
  3. Vele indoor en outdoor faciliteiten

Winterkamperen op onze camping in Garderen

Wanneer u zoekt naar een fijne plek om te kamperen in de winter raden wij onze camping in Garderen aan. De Veluwe is in ieder seizoen anders: ontdek in de winter een met sneeuw bedekte Veluwe en geniet van de rustgevende natuur. Vind uw ideale kampeerplaats en kom kamperen met uw eigen camper. Op de ruime kampeerplaatsen omgeven door de natuur bent u voorzien van een elektra-aansluiting en eigen wateraansluiting. Ook kunt u gebruik maken van het verwarmde sanitairgebouw. Wanneer komt u winterkamperen op de Veluwe?

Bekijk de kampeerplaatsen
 
Vanaf
€ 45

Winter camperplaats

Gelderland, Garderen
72

Uw winterkampeerplaats:

  1. Alleen voor campers
  2. Verwarmd toiletgebouw
  3. € 20,- per nacht (excl. toeristenbelasting)
  4. CAI-aansluiting
  5. Eigen watertappunt
  6. 10 ampère elektra
  7. Gelegen op de Veluwe

Winterkamperen op de Veluwe

Winterkamperen op de Veluwe is altijd een goed idee! Waarom? U ziet de natuur veranderen in een prachtig wit landschap en geniet in alle rust van de natuur. Op onze wintercamping op de Veluwe kampeert u op ruime plekken. U beschikt over 10 ampère elektra, een eigen watertappunt en CAI-aansluiting. En wist u dat u al vanaf €20,- per nacht kunt kamperen op onze wintercamping? Daarbij kunt u gebruik maken van ons verwarmde toiletgebouw; wel zo fijn toch! Met wie komt u kamperen op onze wintercamping in Garderen?

 

Faciliteiten op onze wintercamping in Garderen

Aan speelplezier geen gebrek op onze wintercamping in Garderen. Uw (klein)kinderen beleven veel plezier op de unieke speelzolder. De speelzolder is geopend in de vakanties en de kinderen kunnen kappertje of winkeltje spelen, naar de mini bioscoop gaan, spelletjes spelen in de gameroom of uren met autootjes spelen op het speelkleed. Of ga met z'n allen een middagje bowlen; een leuk familieuitje! Ook kunt u aanschuiven in ons restaurant voor een lekker hapje en drankje. Een en al plezier op onze wintercamping op de Veluwe.