• Vakantieparken door heel Nederland
  • Unieke locaties in de natuur
  • Altijd de laagste prijs

Weekendje weg in mei

Mei: een heerlijke maand voor een weekendje weg in Nederland! Beleef een voorproefje van de zomer en verblijf op een van onze vakantieparken op de mooiste locaties in de natuur. Bij ons boekt u uw weekend weg in mei direct bij het park en profiteert u altijd van de laagste prijs!

Weekendje weg in mei in Nederland

U wilt graag een weekendje weg in mei? Wat een uitstekend idee! Het lentezonnetje en de heerlijke temperaturen bieden dé ingrediënten voor een geslaagde vakantie. Voor een onvergetelijk weekend weg in mei kunt u ‘gewoon’ in Nederland blijven. Waan u écht even in het buitenland in het glooiende heuvellandschap van Limburg of maak kennis met Nederland’s mooiste natuurgebied: Nationaal Park De Hoge Veluwe. Eén ding is zeker: onze parken bevinden zich allemaal in de natuur, waardoor ontelbare wandel- en fietsroutes altijd binnen handbereik liggen. 

TopParken in het kort:

✦ Luxe en stijlvol ingerichte vakantiehuizen
✦ Geschikt voor 2 tot 14 personen
✦ Hondvriendelijke woningen (maximaal 2)
✦ Binnen- en/of buitenzwembad
✦ Unieke bestemmingen in de natuur

Waar viert u uw weekend weg in mei? 🇳🇱

Weekend weg in mei op een vakantiepark

Het voordeel van een weekendje weg in mei op een vakantiepark? U maakt onbeperkt gebruik van de uitstekende voorzieningen. Neem een verkoelende duik in het buitenzwembad (wanneer het weer het toelaat uiteraard), laat u culinair verrassen door onze restaurants of huur een fiets en ontdek de fantastische omgeving. En uw (klein)kinderen? Die vermaken zich opperbest in de speeltuinen of op de sportvelden. 

Wilt u graag een weekend weg in mei met uw partner, gezin, familie of vrienden? U maakt de keuze! Bij ons kunt u in ieder geval altijd terecht, want onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Het voordeel van een vakantiehuis huren? Alles staat al voor u klaar! Bereid heerlijke maaltijden in de compleet ingerichte keuken, relax ‘s avonds voor de televisie in de woonkamer en geniet van een fijne nachtrust op de comfortabele bedden. En niet geheel onbelangrijk in mei: buiten vindt u een heerlijk terras met meubilair waar u 100% ontspant in de lentezon.

Waar wacht u nog op? Vind uw favoriete vakantiehuis en geniet van een weekendje weg in mei ☀️