TopParken
vv Lunteren - Ledenactie

20% vakantiekorting voor leden vv Lunteren

Trots hoofdsponsor van het TopParken Tournament U14

Al meerdere jaren is TopParken trotse hoofdsponsor van het traditionele U14 Tournament bij vv Lunteren. Niet alleen is er een goede match omdat TopParken is ontstaan in Lunteren en het hoofdkantoor zich hier nog steeds bevindt. Ook zijn er mooie raakvlakken met het doel wat wij hebben met onze animatie: Kinderen meer laten bewegen.

20% korting voor leden van vv Lunteren

Kom ook kennis maken met TopParken tijdens een nachtje, weekend of (mid)week weg. Bij TopParken beleef je een topvakantie in eigen land. Met keuze uit 12 vakantieparken in Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg vind je gegarandeerd de perfecte vakantiebestemming.  

✓ Luxe vakantiehuizen en villa's t/m 14 personen.
✓ Mooiste plekjes in de natuur.
✓ Vakantiehuizen met sauna, spa en/of hottub.
✓ Geen onverwachte kosten.

Geniet van de mooie, afwisselende natuur in een vakantiewoning of villa. De vakantieparken van TopParken beschikken over verschillende faciliteiten om je vakantie compleet te maken; duik in het zwembad, geniet op het terras, trap een balletje op een van de vele voetbalvelden of huur een fiets en trek eropuit.

De kortingscode heeft u kunnen ontvangen via vv Lunteren.

 

Hoe uw kortingscode verzilveren? 
In de laatste stap van het boekingsproces, na het achterlaten van uw gegevens, maar voor de betaling, kunt u in het veld voucher of coupon code de kortingscode invullen. Door op inwisselen te klikken wordt de korting verrekend over de huur van de accommodatie. De huur zit verwerkt in de totale reissom.

Waarom TopParken?

36002 beoordelingen
8,2

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,2.

 

Hoe uw kortingscode verzilveren? In de laatste stap van het boekingsproces, na het achterlaten van uw gegevens, maar voor de betaling, kunt u in het veld voucher of coupon code de kortingscode invullen. Door op 'inwisselen' te klikken wordt de korting verrekend.

Dit is TopParken:

Boek hier uw verblijf met uw kortingscode ⬇