Op onze 17 vakantieparken, verspreid door het hele land, geniet je het hele jaar door van vakantie. Een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik of voor verhuur: bij TopParken kan het allemaal.

Je vindt onze vakantieparken op 17 locaties in Nederland.

Zoover Award winnaar

Met een 9.3 als gemiddeld cijfer is TopParken in het bezit van een Zoover Award voor Beste Bungalowpark Aanbieder van Nederland.

Historie

TopParken: een familiebedrijf dat zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de verhuur en verkoop van vakantiewoningen en exploitatie van vakantieparken. We nemen je graag mee terug in de tijd waarin de familie Bergervoet TopParken oprichtte.

Met jarenlange ervaring in de recreatiebranche startte de familie in 2004 TopParken, dat bestond uit verschillende vakantieparken. Met haar onderscheidende en innoverende kracht heeft het bedrijf zich al snel verder uitgebreid op de Veluwe. In de jaren die volgden zijn er nog tal van nieuwe vakantieparken bij gekomen. Hierdoor heeft het bedrijf haar vakantieaanbod flink weten uit te breiden. Met momenteel maar liefst 17 vakantieparken op unieke locaties in Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zuid-Limburg, is het kleine familiebedrijf uitgegroeid tot een middelgrote speler in de Nederlandse recreatiemarkt.

Missie

"Door het werken vanuit een innoverende, onderscheidende en servicegerichte insteek, voorziet TopParken in de vraag van kopers/beleggers, huurders en kampeerders naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame vakantieparken op unieke locaties in Nederland".

Visie

TopParken wil gasten op de juiste manier laten investeren in ontspanning. Vakantiegasten en investeerders kunnen bij TopParken zorgeloos genieten van kwalitatief hoogwaardige vakantieparken op toplocaties.

Werken bij TopParken

Op zoek naar een uitdagende full time baan, vakantiebaan of stageplek in de recreatie branche? Kom bij ons werken!

Bij TopParken werk je op de mooiste vakantieparken in Nederland. Wie kan nu zeggen dat hij of zij werkt en toch altijd een vakantiegevoel heeft? Als werknemer van TopParken maak je deel uit van een jonge en dynamische organisatie die continu groeit. Bekijk onze vacatures & stages.