3b625cf2-66b7-4629-ba85-ffd6869a57d5

Vakantiewoning kopen in Noordwijk

  • Op loopafstand van zee
  • Aan de rand van de duinen
  • Vlakbij o.a. de Keukenhof, Amsterdam en Leiden
  • Binnen- en buitenzwembaden, (indoor)speeltuinen & restaurants
  • Vakantiewoningen vanaf € 150.000,-
  • Interessante verhuurmogelijkheden

Vakantiewoning kopen aan zee

Droomt u van een eigen vakantiewoning aan de kust van Noordwijk? Op onze vakantieparken in Noordwijk, Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil, zijn diverse typen vakantiewoningen te koop. Deze zijn per direct beschikbaar voor eigen gebruik of voor verhuur.

Beide vakantieparken zijn gelegen op loopafstand van zee en aan de rand van de duinen. De Keukenhof, Amsterdam en Leiden zijn goed bereikaar. Op de parken bevinden zich vele faciliteiten, zoals binnen- en buitenzwembaden, (indoor) speeltuinen en restaurants.

Brochure aanvragen
Vraag de brochure aan van onze vakantiewoningen en vakantieparken in Noordwijk.

Vakantiewoning kopen

Denkt u er over om een vakantiewoning te kopen aan de kust? Op onze vakantieparken in Noordwijk zijn diverse typen vakantiewoningen te koop welke per direct beschikbaar. Alle woningen worden aangeboden inclusief eigen kavel en tuinaanleg. Geniet het hele jaar door van de kust van Noordwijk en van alle faciliteiten op de vakantieparken. Bekijk onze vakantiewoningen

Verhuurmogelijkheden
U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het kopen van een vakantiehuis voor verhuur steeds interessanter gebleken (bron: Volkskrant). Vraag meer informatie aan over de interessante verhuurmogelijkheden.