Bezoek onze parken tijdens Pinksteren

Tijdens het Pinksterweekend zijn veel van onze vakantieparken geopend. Kom langs, maak kennis met het park, de vakantiewoningen en de omgeving. Onze specialisten staan klaar om u een rondleiding te geven en om u alles te vertellen omtrent de aankoop van een vakantiewoning in Nederland. En... ervaar zelf waarom wij de Zoover Award voor 'Beste bungalowpark aanbieder van Nederland' hebben gewonnen.

Een vakantiewoning kopen?

Gaat u vaak en graag op vakantie in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent, zonder dat u afhankelijk bent van beschikbaarheid op de parken. Bekijk het aanbod voor eigen gebruik

U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Dankzij de toenemende vraag naar binnenlandse vakanties is het steeds interessanter om een vakantiewoning te kopen voor verhuur. Bij volledige verhuur profiteert u van een netto rendement van 7% per jaar. Bekijk het aanbod voor verhuur.

Op onze 17 vakantieparken in Nederland zijn een groot aantal verschillende typen vakantiewoningen te koop. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoons woning, een villa voor 10 personen of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt.

Brochure aanvragen

Bezoek een van onze parken

Zelf ervaren waarom wij een Zoover Award hebben gewonnen? Kom dan vrijblijvend langs op een van onze parken.


Plan een adviesafspraak in

Gerelateerd

Lees ook deze artikelen eens

externalId=topparken-news-detail-1-1.2.2.2.2.1&filter[category]=/Inspiratie&filter[active]=1
Bezoek ons op de Second Home Beurs - 8 t/m 10 maart 2019
NOS: 'Een tweede huisje niet alleen meer voor de 60-plusser'
Egmond Wandel Marathon