0fd19bd0-ee85-4b95-804c-ad23c7cf975e

Vakantiewoning kopen in Nederland

  • Op vakantie wanneer het u uitkomt
  • Groot aanbod van verschillende typen vakantiewoningen en villa’s
  • Van 2 persoons tot 10 persoons villa
  • Vakantiewoningen incl. eigen kavel en tuin
  • Op 17 toplocaties in Nederland
  • Zoover Award: Met een 9.3 verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik


Gaat u vaak en graag op vakantie in eigen land?
Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten, ontdek nieuwe fiets- en wandelroutes in de omgeving en bezoek leuke uitjes.

Als eigenaar van een vakantiewoning bij TopParken profiteert u, naast het genot van uw eigen vakantiewoning, van vele extra’s. Zo zijn alle faciliteiten gratis te gebruiken en profiteert u van kortingen en arrangementen bij activiteiten in de omgeving.

Op onze 17 vakantieparken in Nederland heeft u keuze uit een groot aanbod van verschillende typen vakantiewoningen en villa’s. Allen variërend in type, afmeting, uitvoering en prijsklasse. Of u nu op zoek bent naar een 2 persoons woning, een villa voor 10 personen of een rolstoelvriendelijke woning, bij TopParken vindt u wat u zoekt. Bekijk het volledige aanbod vakantiewoningen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning in Nederland? Vraag de gratis brochure aan.

Combinatie van eigen gebruik en verhuur
De laatste jaren is het kopen van een vakantiewoning voor gedeeltelijk eigen gebruik / verhuur steeds interessanter geworden. U bepaalt zelf wanneer u de woning wilt verhuren en wanneer de woning beschikbaar is voor verhuur. Meer informatie
Wilt u vrijblijvend advies krijgen omtrent de aankoop van een vakantiewoning? Onze adviseurs vertellen u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek graag meer over de mogelijkheden.
Afspraak inplannen