TopParken
Vakantiepark Loonse en Drunense Duinen

Vakantiepark Loonse en Drunense Duinen

  • Comfortabele tot zeer luxe vakantiehuizen
  • Honden welkom
  • Uitstekende parkfaciliteiten

Vakantiepark bij de Loonse en Drunense Duinen

Nét iets minder bekend dan de Hoge Veluwe, maar minstens zo mooi: Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Dit grote natuurgebied in Noord-Brabant wordt gekenmerkt door de haast oneindige zandvlakte met daaromheen heide en bos. Uiteraard leven hier ook veel verschillende dieren. De wind heeft hier vrij spel en zorgt continu voor verandering in het landschap. Ook kan het verschil in temperatuur tussen dag en nacht wel 50 graden zijn. Hoog tijd om dit schitterende stukje Nederland te ontdekken.

Résidence de Leuvert is ons vakantiepark nabij de Loonse en Drunense Duinen. Het park grenst aan de bossen en na 9 km rijden staat u op de zandvlakte. Met wie verblijft u een week, midweek of weekendje in Brabant om te genieten van Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen?

 
Bekijk ons aanbod
 

Résidence de Leuvert
Nederland - Noord-Brabant

Over de Loonse en Drunense Duinen

  • 270 hectare stuifzand
  • Omgeven door heide en bos
  • Vrij wandelen en fietsen op de paden
  • Honden aangelijnd buiten het losloopgebied
  • Paardrijden en mountainbiken met vergunning
  • Verhard rolstoelpad vanaf Bosch en Duin

Een vakantiehuis nabij de Loonse en Drunense Duinen huren

Wanneer u wilt overnachten vlak bij de Loonse en Drunense Duinen zit u goed bij Résidence de Leuvert van TopParken. Op het park kunt u een vakantiehuis bij de Loonse en Drunense Duinen huren voor gezelschappen t/m 6 personen. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende uitvoeringen, van comfortabel tot zeer luxe. Zo beschikt u altijd over een sfeervolle woonkamer, compleet ingerichte keuken, heerlijke bedden in de slaapkamers en een moderne badkamer. Ook kunt u parkeren bij de woning en ontspannen op het meubilair in de tuin. Gaat uw voorkeur uit naar een vakantiehuis met sauna om heerlijk te relaxen? Ook deze mogelijkheden vindt u in ons aanbod vakantiehuizen dicht bij de Loonse en Drunense Duinen. 

Dit natuurgebied kent een aantal losloopgebieden voor honden en wij begrijpen dan ook als geen ander dat u graag een vakantiehuisje met uw hond wilt huren. In ons aanbod zijn ook vakantiehuizen waar uw hond van harte welkom is!

Sfeerimpressie van ons vakantiepark bij de Loonse en Drunense Duinen

 

Op ontdekkingstocht in de Loonse en Drunense Duinen

We hebben geprobeerd u te beschrijven hoe mooi het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen is. Maar uiteraard ontdekt u dat zelf het best, op een manier die bij u past. Een wandeling met uw hond, een mountainbikeroute fietsen, een ritje te paard of een excursie met de boswachter behoren allen tot de mogelijkheden. Het gebied van top tot teen bekeken? Ons vakantiepark bij de Loonse en Drunense Duinen ligt ook op zeer korte afstand van het schitterende Den Bosch. Geniet hier van een dagje cultuur, shoppen of smullen op bourgondische wijze.

Genoten van de omgeving? Dan kunt u ontspannen in uw vakantiehuisje bij de Loonse en Drunense Duinen of bij een van onze parkfaciliteiten. Plonsen in het zwembad, zwaaien en zwieren in de speeltuin of smullen van een authentieke steenoven pizza, onze faciliteiten zijn er voor jong en oud. Verblijf bij TopParken in een huisje bij de Loonse en Drunense Duinen en beleef een onvergetelijke vakantie!

 
Boek een vakantiehuis nabij de Loonse en Drunense Duinen
 

Of bekijk eerst de prijzen en beschikbaarheid

Beoordeeld met een 9,8 door Rose

Het huisje was super netjes en de service top. De sauna is echt een aanrader. Wij komen zeker een keer terug!

 
Lees alle beoordelingen


Algemene voorwaarden | Privacy policy | Disclaimer | Reviewbeleid

Green Key Logo      Logo Google Reviews