ba8e0b59-4055-4af0-afed-3557945054d9,8315e9ba-3c28-4fd4-900c-0582100eeeac

Uw eigen vakantiehuis met zorgfaciliteiten

  • Keuze uit verschillende zorgpakketten
  • Professioneel en deskundig personeel
  • Vakantieparken door heel Nederland
  • Samenwerking met 'Zorgsam Vakanties'

Zorgeloos genieten bij TopParken

Een vakantie of weekendje weg is voor veel mensen met zorgbehoeften niet weggelegd. Voor deze mensen is er TopParken Zorg. Bij TopParken Zorg kunt u, in samenwerking met 'Zorgsam', een eigen vakantiehuis kopen met daarbij verschillende zorgpakketten, zo kunt u genieten van een vakantie of weekend weg wanneer het u uitkomt! Want iedereen verdient vakantie!

Een vakantiehuis met een zorgpakket, waar moet u dan aan denken?

TopParken Zorg biedt bij aankoop van een vakantiehuis voor eigen gebruik verschillende zorgpakketten aan waar u uit kunt kiezen, zoals:
  • Vervoer naar het vakantiepark voor uw en uw medepassagiers door een privé-chauffeur.
  • Professionele zorg in uw vakantiehuis welke is afgestemd op de zorg die u thuis ook gewend bent (verpleging, thuiszorg, begeleiding).
  • Gemakspakketten zoals catering, tuinonderhoud, schoonmaak en wellness.

Daarnaast kunnen u en alle familie / vrienden / kennissen die bij u op bezoek komen gratis gebruik maken van alle faciliteiten op onze vakantieparken.

Mogelijkheden in heel Nederland

Een vakantiehuis kopen met een zorg pakket is mogelijk op al onze vakantieparken. U heeft dus de keuze uit een eigen vakantiehuis aan het water, in de bossen, aan de Nederlandse kust of in Zuid-Limburg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 088-500 2444.

Zorgsam Vakanties
"Wij van Zorgsam Vakanties weten dat veel mensen opzien tegen 'de rompslomp' van het regelen van een vakantie met zorg. Helaas weerhoudt dit veel mensen ervan om op vakantie te gaan. Omdat wij vinden dat mensen met een zorgbehoefte juist een vakantie verdienen, nemen wij u 'de rompslomp' uit handen en begint de vakantie al thuis! Zorgsam is er voor iedereen die door zijn of haar behoefte aan zorg, niet zomaar op vakantie kan of wil.
Namens Zorgsam, een zorgeloze vakantie toegewenst!"