1. Vakantiehuizen voor max. 6 personen
  2. Park aan de rand van de Betuwe
  3. Altijd de laagste prijs

Vakantiehuis in de Betuwe

De Betuwe, een bijzondere plek in rivierenland, bekend om de witroze bloesem die er bloeit. De streek tussen rivieren de Waal en de Lek is een uniek vakantiegebied in Nederland. Recreatiepark de Wielerbaan bevindt zich op een unieke locatie tussen de Betuwe, Veluwe, Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei. Om precies te zijn in de gezellige stad Wageningen. Liefhebbers van cultuur, historie en waterrecreatie kunnen hier een vakantiehuis in de Betuwe huren. Ontdek samen met uw partner of gezin deze prachtige regio en kom ‘s avonds tot rust in een huisje in de Betuwe, geschikt voor 2 tot 6 personen.

Vakantiehuizen in de Betuwe(4)

Vanaf
€ 236
€ 225

Mobile Home 3 personen

Gelderland, Wageningen
32Ja2
Vanaf
€ 236
€ 225

Mobile Home 4 personen

Gelderland, Wageningen
42Ja
Vanaf
€ 256
€ 243

Comfort 4 personen

Gelderland, Wageningen
42Ja2
Vanaf
€ 256
€ 243

Mobile Home 5 personen

Gelderland, Wageningen
53Ja2

Uw vakantiehuis in de Betuwe bij TopParken

Op Recreatiepark de Wielerbaan, ons vakantiepark in de Betuwe, kunt u comfortabele vakantiehuisjes huren. De huisjes bieden met 2 of 3 slaapkamers genoeg ruimte aan gezelschappen voor maximaal 6 personen. En wilt u uw trouwe dierenvriend ook meenemen? Dat snappen we heel goed bij TopParken. Daarom is uw hond van harte welkom in uw huisje in de Betuwe. Let op: er geldt een maximum van 2 huisdieren per huisje. Uw vakantiehuis in de Betuwe is voorzien van alle moderne gemakken, zoals een compleet ingerichte keuken, een gezellige woonkamer, comfortabele bedden, een nette badkamer, een tuin met terras en gratis wifi. Kijkt u al uit naar uw vakantie in de Betuwe?

Recreatiepark de Wielerbaan in het kort:

✦ Vakantiepark tussen de Betuwe en de Veluwe
✦ Huisjes voor maximaal 6 personen
✦ Binnenzwembad (geopend t/m september)
✦ Diverse sport- en speelvelden
✦ Eetcafé en snackbar
✦ Fietsverhuur

 

Uittips tijdens uw vakantie in de Betuwe

🏊  Dagje Recreatiepark de Wielerbaan 
Vlak bij uw vakantiewoning in de Betuwe is genoeg te beleven. Blijf bijvoorbeeld eens een dagje op het park en plons in ons binnenzwembad (geopend van april t/m september). Of daag uw gezelschap uit voor een potje jeu de boules of tafeltennis. ‘s Avonds schuift u aan in ons eetcafé. 

🌳  Nationaal Park De Hoge Veluwe 
Uw vakantiehuis in de Betuwe ligt ook nog eens dicht bij Nationaal Park De Hoge Veluwe. Binnen 20 minuten rijden staat u al in deze groene schatkamer van Nederland. U maakt er de mooiste wandelingen langs heide, bossen en zandverstuivingen. Het Kröller-Müller Museum is aan te raden!

🍏  De Betuwe
Ontdek vanuit uw vakantiehuisje de Betuwe! Dit gebied ten zuiden van Wageningen en Recreatiepark de Wielerbaan staat bekend om de rivieren en tuinbouw. Een bezoek aan een appel-, peren- of kersenboomgaard is een echte must. De Betuwe is per auto te bereiken via de A50.

🛥️  Lexkesveer
Vanuit uw huisje de Betuwe niet per auto, maar op een unieke manier bereiken? Maak dan de oversteek met de Lexkesveer: de veerverbinding tussen Wageningen en Randwijk over de Nederrijn. De veerpont vaart meerdere keren per dag voor voetgangers, fietsers en automobilisten.