Allround Bedieningsmedewerkers - Lunteren

Gezocht: Allround bedieningsmedewerkers in Lunteren
Bij Restaurant @thePark, gelegen op Landgoed de Scheleberg in Lunteren, zijn wij per direct op zoek naar allround bedieningsmedewerkers. Ben jij bekend met werken in de horeca, flexibel inzetbaar (parttime of fulltime) en wil je werken in een prachtig restaurant op een gezellig vakantiepark? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie over Restaurant @thePark vindt u op www.thepark.nu.

Solliciteren en/of meer informatie?
Neem contact op met mevr. Mildred van der Meijden via 06 - 5051 5171, stuur een mail naar info@thepark.nu of solliciteer via onderstaand formulier.

/css/images/pdf
Download de vacature als pdf

Reageer op deze vacature


Meer vacatures

externalId=topparken-vacancy-detail-v2--3.3.1.1&filter[active]=1&filter[not uuid]=9491c443-02ce-4bbc-a750-9dee2215322d
Vacature Receptionist(e) - Noordwijk (Parttime)

Wij zijn per direct op zoek naar een parttime receptionist(e) op ons vakantiepark in Noordwijk, Parc du Soleil. Als receptionist(e) ben jij het gezicht van het park en het begin- en eindpunt van een onvergetelijke vakantie. Je verzorgt het in- en uitcheck proces, geeft informatie aan gasten over het vakantiepark en de omgeving, maar handelt ook klachten en problemen af. Iets voor jou? Solliciteer dan direct!

HBO-Stage: Marketing/communicatie

Volg jij een HBO opleiding in de richting marketing / communicatie en ben je op zoek naar een uitdagende stage? Dan is deze stage op het hoofdkantoor van TopParken iets voor jou! Je maakt kennis met alle facetten van marketing, zowel online als offline. Je helpt bij het opzetten van grote TV campagnes, beurzen, social media campagnes, online- en offline uitingen. Daarnaast schrijf je spetterende teksten, houd je de website bij en voer je een branchegericht onderzoek uit. Iets voor jou?