De mooiste vakantielocaties van Nederland

  • 'Ik heb lang nagedacht, veel parken bezocht maar hier heb ik alle vertrouwen in!’ Dirk Zeelenberg
  • Heerlijk op vakantie of onbezorgd investeren

Tips van Dirk Zeelenberg

'Door mijn drukke leven als acteur, spreker en sinds kort ook trouwambtenaar, is het voor mij belangrijk om te genieten met mijn gezin. Mijn vrouw en ik hebben drie geweldige kinderen die dol zijn op vakanties waar ze kunnen zwemmen en spelen. Daarom hebben wij aan het begin van dit jaar besloten om een vakantiehuis te kopen bij TopParken. Wij waren op zoek naar een vakantiepark met een fijne sfeer, hoge kwaliteit en goede service. Er zijn meerdere TopParken in Nederland, maar mijn oog viel al snel op Landgoed de Scheleberg. Dit park is prachtig gelegen in de natuur, een heerlijke plek om uit te rusten of te ravotten met de kinderen. In de avonden zitten we samen rond de openhaard en overdag bezoeken we de leukste uitjes in de omgeving. 

Sinds februari zijn wij de trotse eigenaren van een vakantiehuis op de Veluwe. Hier gaan wij zelf onze vrije tijd doorbrengen en genieten van de omgeving. Bij TopParken is alles tot in de puntjes geregeld, van aankomst tot vertrek. Op deze manier kan ik na een lange week werken heerlijk tot rust komen met mijn gezin. Terwijl mijn vrouw en ik zorgeloos genieten van de rust, hebben de kinderen ook de tijd van hun leven! 

Omdat wij dit geluksmomentje graag met anderen willen delen, hebben wij besloten om dit vakantiehuis ook gedeeltelijk te gaan verhuren. Zo kunnen wij genieten van een heerlijke vakantie maar kunt u ook zo’n zorgeloze vakantie ervaren! Bovendien verdienen wij ook nog een leuk zakcentje met de verhuur van ons vakantiehuis. 

Het kopen van een vakantiehuis kan ik iedereen aanraden! Vanwege het veelzijdige aanbod, het heerlijke vakantiegevoel en het gunstige rendement is TopParken hier dé partij voor.

Voor de aankoop van mijn vakantiehuis heb ik natuurlijk lang nagedacht en heel veel parken bezocht. Mijn mening wil ik graag met u delen, vandaar dat ik tips geef over wat mijn favoriete vakantiehuizen van TopParken zijn. Bekijk het aanbod aan vakantiehuizen van TopParken en ontdek de tips die ik geef.'

Bekijk het verkoopaanbod          Bekijk het vakantieaanbod

  • Module Z

    Module Z
    € 231.814,00 Incl. BTW Inclusief koopkavel

Landkaart

Sluit kaart