783ebfad-ac54-435d-8d17-334b5d499f4a

Een vakantiewoning kopen in Lichtenvoorde

  • Populair voor eigen gebruik, rendement mogelijk
  • Restaurant, bowling, binnenzwembad en fitness
  • Onze klanten beoordelen ons met een 8,6
  • Rolstoelvriendelijke vakantiewoning beschikbaar
  • TopParken is met een 9.3 verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL

Vakantiewoning kopen in de Achterhoek

Résidence Lichtenvoorde is een waterrijk vakantiepark gelegen in de Achterhoek. Het park heeft eerder dit jaar een award voor het beste bungalowpark voor 50-plussers ontvangen. Maar ook voor de jongere doelgroep biedt Résidence Lichtenvoorde volop faciliteiten zoals een restaurant, kidsclub, binnenzwembad met wellness en bowlingbaan.

Mede door de omgeving en de faciliteiten is Résidence Lichtenvoorde een zeer populair vakantiepark om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik. Er zijn enkele investeringsmodellen beschikbaar met een netto rendement.

Vraag de gratis brochure aan van het vakantiepark en onze vakantiewoningen

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Gaat u vaak en graag op vakantie in Nederland? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten en bezoek alle leuke uitjes in de omgeving.

Op Résidence Lichtenvoorde zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 110.000. Er zijn enkele rolstoelvriendelijke vakantiewoningen te koop. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bekijk onze vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoning met rendement

Het kopen van een vakantiewoning voor verhuur is de laatste jaren steeds interessanter gebleken en dat wordt de komende tijd alleen maar interessanter. De banken geven steeds minder rente op uw spaargeld, het aantal binnenlandse vakanties groeit de vraag naar vakantiewoningen blijft vele male groter dan het aanbod.

Op Résidence Lichtenvoorde zijn enkele investeringsmodellen beschikbaar met een netto rendement van 7% per jaar. Vraag naar de mogelijkheden


Résidence Lichtenvoorde | Boschlaan 26 in Lichtenvoorde

Maak kennis met Résidence Lichtenvoorde

Kom langs, maak kennis met het park, de vakantiewoningen en de omgeving. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs.

Bezoekadres:
Boschlaan 26 in Lichtenvoorde

Zoover Award!

Met een 9.3 is TopParken verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL!