Mindervaliden vakantiewoningen in de Achterhoek

Onbezorgd op vakantie

Is een heerlijke vakantie of weekend weg niet voor jou weggelegd omdat je minder mobiel bent? Bij TopParken beleeft iedereen een zorgeloze vakantie. Zo kun je op Résidence Lichtenvoorde onbezorgd genieten in een luxe vakantiewoning 5**** welke geheel aangepast en rolstoelvriendelijk is. De woning is geschikt voor maximaal 5 personen.

Ja, ik wil met vakantie!

Een eigen vakantiewoning

Ga je graag op vakantie en droom je van een eigen vakantiewoning als uitvalsbasis om te ontspannen wanneer het jou uitkomt? Onze mindervaliden vakantiewoning zijn ook zeer geschikt voor de aankoop van een vakantiewoning voor eigen gebruik.

Bekijk aanbod

Het vakantiepark

Résidence Lichtenvoorde is een waterrijk vakantiepark in de Achterhoek. Het park heeft eerder dit jaar een award voor het beste bungalowpark voor 50-plussers ontvangen. Maar ook voor de jongere doelgroep biedt Résidence Lichtenvoorde volop faciliteiten zoals een restaurant, kidsclub, binnenzwembad met wellness en bowlingbaan.

Omgeving

Het pittoreske Lichtenvoorde ligt op korte afstand van het vakantiepark en is met haar gezellige markt en sfeervolle terrassen een gezellig dorp om te bezoeken. Kenmerkend voor de omgeving van het park is de afwisseling van landschappen als bossen, weide en akkers.

Bij het verkennen van Lichtenvoorde ontdekt je de rijke geschiedenis van deze plaats en geniet je van de gezelligheid van Lichtenvoorde. Lichtenvoorde kent ook veel natuurschoon. De prachtige wandel- en fietsroutes in de omgeving worden ook wel bestempeld als de mooiste van Nederland. Ook zijn er hier verschillende uitvalswegen richting Duitsland, zodat je ook een bezoek aan onze oosterburen kunt brengen.