6a1933fe-2dc4-4946-b600-0833c1d965a8

Vakantiewoning kopen op Résidence de Leuvert

  • Vakantiewoningen in Noord-Brabant te koop
  • Vlakbij recreatieplas 'De IJzeren Man' & Den Bosch
  • Buitenzwembad, speeltuin en restaurant op het park
  • Vakantiewoning vanaf € 121.008,- incl. kavel, tuin en inventaris
  • Netto rendement van 7,1% per jaar mogelijk

Vakantiewoning kopen nabij Den Bosch

Vlakbij recreatieplas 'IJzeren Man' (500 meter) en op 15 minuten van Den Bosch vindt u Résidence de Leuvert, een gezellig vakantiepark met een ruim aanbod aan faciliteiten (o.a. buitenzwembad en restaurant). Op Résidence de Leuvert zijn vakantiewoningen te koop welke per direct beschikbaar zijn voor eigen gebruik of verhuur.

Brochure aanvragen
Ontvang meer informatie over onze vakantiewoningen en het vakantiepark

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Wilt u het hele jaar door genieten van uw eigen vakantiewoning in Brabant? De vakantiewoningen op Résidence de Leuvert zijn per direct beschikbaar voor eigen gebruik. Geniet het hele jaar door van de Brabantse gezelligheid en van alle faciliteiten op het vakantiepark. Alle vakantiewoningen worden aangeboden inclusief eigen kavel en tuinaanleg. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bekijk onze vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoning kopen voor verhuur

Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het kopen van een vakantiewoning voor verhuur steeds interessanter gebleken (bron: Volkskrant). Wanneer u ervoor kiest om uw vakantiehuis te laten verhuren neemt onze verhuurorganisatie het volledige verhuurproces voor u uit handen. Wij hebben enkele vakantiewoningen beschikbaar met een gegarandeerd meerjarig netto rendement van 7,1% per jaar.