6a1933fe-2dc4-4946-b600-0833c1d965a8

Vakantiewoningen te koop in Noord-Brabant

  • Vlakbij recreatieplas 'De IJzeren Man' & Den Bosch
  • Buitenzwembad, speeltuin en restaurant op het park
  • Vakantiewoning vanaf € 121.008,- incl. kavel, tuin en inventaris
  • Netto rendement van 7,1% per jaar mogelijk
  • Zoover Award: Met een 9.3 verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL

Vakantiewoning kopen nabij Den Bosch

Vlakbij recreatieplas 'IJzeren Man' (500 meter) en op 15 minuten van Den Bosch vindt u Résidence de Leuvert, een gezellig vakantiepark met een ruim aanbod aan faciliteiten (o.a. buitenzwembad en restaurant). Op Résidence de Leuvert zijn vakantiewoningen te koop welke per direct beschikbaar zijn voor eigen gebruik of verhuur. Er zijn vakantiewoningen te koop vanaf € 121.008 incl. eigen kavel en tuinaanleg.

Brochure aanvragen
Ontvang meer informatie over onze vakantiewoningen en het vakantiepark

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Gaat u graag op vakantie in eigen land? Dan is het kopen van een vakantiewoning voor eigen gebruik een ideale oplossing. Zo kunt u op vakantie gaan wanneer het u uitkomt en wanneer u daar aan toe bent. Geniet het hele jaar door van alle faciliteiten en bezoek alle leuke uitjes in de omgeving.

Er zijn vakantiewoningen voor volledig eigen gebruik te koop vanaf € 121.008 incl. kavel, tuin en inventaris. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bekijk onze vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoning kopen voor verhuur

Het kopen van een vakantiewoning voor verhuur is de laatste jaren steeds interessanter gebleken en dat wordt de komende tijd alleen maar interessanter. De banken geven steeds minder rente, het aantal binnenlandse vakanties groeit en de vraag naar vakantiewoningen blijft vele male groter dan het aanbod.

Op Résidence de Leuvert is het mogelijk om een vakantiewoning te kopen en deze vervolgens te laten verhuren door onze eigen verhuurorganisatie. U ontvangt een gegarandeerd netto rendement van 7% per jaar. Bekijk het aanbod

Bezoek Résidence de Leuvert

Kennis maken met Résidence de Leuvert? Kom langs en maak kennis met het park, de vakantiewoningen en de omgeving. Maak een afspraak.

Bezoekadres:
Loverensestraat 11 in Cromvoirt

Zoover Award!
Met een 9.3 is TopParken verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van Nederland! Ervaar het zelf.