Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt in het gezellige Noordwijk nabij de zee en de duinen. Op het park geniet je van een heerlijk verblijf in een comfortabele vakantiewoning of appartement of op de gezellige camping. Het is ook mogelijk om een eigen vakantiewoning te kopen.

Faciliteiten & Eropuitjes

Zowel op Recreatiepark Noordwijkse Duinen als in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud. Het park is gelegen nabij het strand en de grote steden Haarlem en Alkmaar.

  • Verwarmd buitenzwembad en restaurant
  • Gratis gebruik van binnenzwembad en indoor speeltuin op nabijgelegen Parc du Soleil
  • Fietsverhuur op het park
  • Entertainment in het hoogseizoen
  • Leuke kortingen bij uitjes in de omgeving

Omgeving

Noordwijk is vanouds een vissersdorp. De gemeente bestaat uit twee kernen: Noordwijk-Binnen en Noordwijk aan Zee. In Noordwijk-Binnen zie je nog veel oude gebouwen, kinderkopjes en monumenten.

Noordwijk aan Zee is een gezellige en populaire badplaats waar je heerlijk kunt wandelen in de duinen of ‘s zomers kunt zwemmen in de Noordzee. Langs het strand vind je diverse strandtentjes waar je terecht kunt voor een kop koffie, lunch, diner of borrel.

Dankzij de sfeervolle horecagelegenheden, bezienswaardigheden en authentieke boetiekjes, is Noordwijk een unieke vakantiebestemming. Breng een bezoek aan de jachthaven, het bowlingcentrum, de tennisbaan of de Space Expo. Verder liggen er in de nabije omgeving nog tal van andere dorpjes aan de kust zoals Zandvoort, Katwijk aan Zee en Scheveningen. Ook een bezoek aan de bekende bollenvelden en de Keukenhof is aan te raden. In het voorjaar staan de velden weer vol met geurende en kleurende bloemen.