Op Google

Vakantiewoning kopen
 

Trekkersplaatsen - Recreatiepark de Wielerbaan

  1. Zoek & Boek
  2. Trekkersplaatsen

Recreatiepark de Wielerbaan

Nederland - Gelderland
Boek een vakantie op de Veluwe bij Recreatiepark de Wielerbaan in Wageningen! ✓ Prachtige natuurgebied ✓ Sport- en speelvelden ✓ Huisdieren welkom
  1. Binnen zwembad
  2. Op de Veluwe
Trekkersplaatsen
Trekkersplaatsen
Trekkersplaatsen
Trekkersplaatsen
Trekkersplaatsen
Trekkersplaatsen

Trekkersplaatsen

Beschikbaarheid en prijs

Locatie

Gelderland, Wageningen

Voorzieningen

Omschrijving

Comfortabele trekkersplaats voor kleinere tenten, gelegen op een ruim veld. Omgeven door de natuur van Wageningen. Hierdoor is het de ideale plek om samen tot rust te komen.

Wilt u voor een korte periode gaan kamperen met een klein gezelschap en een kleinere tent? Dan zijn de trekkersplaatsen van Recreatiepark de Wielerbaan een hele goede optie. Deze trekkersplaatsen zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor de back to basic kampeerliefhebber. De plekken beschikken niet over elektriciteit en zijn wat kleiner dan de normale kampeerplaatsen. Zo kunt u hier uw tent voor een korte periode opzetten. Dus bent u graag flexibel en vrij op vakantie? De trekkersplaatsen zijn dit ook en zullen dan goed bij u passen. Ze zijn ideaal voor de kleinere tenten en een kort verblijf. Op de trekkersplaatsen van Recreatiepark de Wielerbaan kunt u echt genieten van de natuur. Zo liggen ze op een ruim kampeerveld dat uitkijkt op de mooie natuur van Wageningen, met uitzicht op het bos of het water. Het kampeerveld wordt omgeven door bomen. Hierdoor kunt u er tijdens de warme dagen genieten van de nodige schaduw. Verder zorgt de begroeiing, de redelijk ruime plekken voor een tent en het niet al te volle veld ook voor de nodige privacy.

Recreatiepark de Wielerbaan beschikt over speciale voorzieningen voor de campinggasten, zoals het sanitaire gebouw op loopafstand en de gratis wifi. Verder kent het vakantiepark ook vele andere faciliteiten, zoals de eetgelegenheden, de sport- en speelvelden en de zwembaden. Hierdoor kunt u hier echt optimaal én zorgeloos genieten van uw korte verblijf op Recreatiepark de Wielerbaan. 

Het park

Recreatiepark de Wielerbaan ligt midden in de natuur van de Veluwe en vlakbij de historische stad Wageningen. Hierdoor kent het park een unieke ligging midden in de natuur én vlakbij de stad. Huur bij ons een (elektrische) fiets of mountainbike en ontdek de omgeving. Of geniet van de vele faciliteiten voor jong en oud: van het binnenzwembad, de diverse sport- en speelvelden tot de heerlijke eetgelegenheden. En ook voor de kinderen kent het vakantiepark vele faciliteiten, zoals het verwarmde kinderbad, de kidsclub, Toppe Bob en een entertainmentprogramma (in de schoolvakanties). Het vakantiepark is kortom van alle gemakken voorzien, zoals ook de gratis wifi en de parkeerplaats bij de accommodatie.

De omgeving

Recreatiepark de Wielerbaan kent een bijzondere ligging tussen de Veluwe, Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en Betuwe in. Hierdoor wordt het omgeven door een veelzijdige natuur en veel cultuur. Binnen 20 minuten rijden bent u bij het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar ook het Kröller Müller Museum ligt. Op maar drie kilometer afstand van het park ligt de historische stad Wageningen, met een uitgebreid cultureel en culinair aanbod. En ten zuiden van Wageningen kunt u met de auto of de Lexkesveer de Betuwe ontdekken. Deze streek staat bekend om de rivieren en de tuinbouw, en kent in het hoogseizoen prachtige appel-, peren- en kersenboomgaarden. Geniet van de diverse omgeving van Recreatiepark de Wielerbaan: van natuur, fiets- en wandelpaden, indoor- en outdoor parken tot geschiedenis en cultuur.
 

De uitvoering/indeling van de vakantiehuizen kan onderling verschillen.