1. Culinaire gerechten
  2. Franse keuken
  3. Gerund door sterrenchef Peter Driehuis
  4. Unieke locatie midden in de bossen op de Veluwe
 

Restaurant Robin Food

Middenin de prachtige natuur van Beekbergen vindt u, op Recreatiepark Beekbergen, restaurant Robin Food. Dit kleine, intieme restaurant ligt verscholen in de bossen en is zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw verblijf op Recreatiepark Beekbergen.

Robin Food wordt gerund door oud sterrenchef Peter Driehuis en staat bekend als een echte aanrader dankzij de hoogwaardige lunch- en dinergerechten, unieke locatie en betaalbare prijs. 

Ervaar zelf de gezellige sfeer in het restaurant of op het zonnige buitenterras en geniet van de culinaire hoogstandjes, geïnspireerd op de Franse keuken met Italiaanse invloeden. Er wordt gewerkt met goede producten die het liefst uit de streek zelf komen.

Sinds eind mei draait het nieuwe, unieke concept waarbij je voor slechts €25,- per persoon kunt genieten van de meest heerlijke gerechten. Stel je eigen voorgerecht samen, maak de keuze uit vijf verschillende hoofdgerechten en kies tot slot een heerlijk dessert uit de prachtige koelvitrine.

Reserveer nu

Sterrenchef Peter Driehuis

Sterrenchef Peter Driehuis heeft gewerkt in diverse restaurants met Michelinster en opende drie jaar geleden zijn eigen restaurant Robin Food op Recreatiepark Beekbergen. Al in het tweede jaar kwam het restaurant binnen op plek 280 van de 1000 beste restaurants van Nederlands (bron: Iens). In 2018 werd Robin Food zelfs verkozen tot hoogst gewaardeerde restaurant van de gemeente Apeldoorn. 

 

Openingstijden

Maandag t/m woensdag Gesloten
Donderdag 16.00 - 22.30 uur
Vrijdag 16.00 - 00.00 uur
Zaterdag 14.00 - 00.00 uur

Zondag                                                              14.00 - 22.30 uur