Je vindt Recreatiepark Beekbergen in de prachtige Beekbergse natuur nabij het Gelderse Apeldoorn. Het park bevindt zich op de Veluwe, waar je heerlijke fiets- en wandeltochten kunt maken in de bosrijke omgeving. Op het park kun je een vakantiewoning huren of heerlijk kamperen op één van de ruime kampeerplaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om een vakantiewoning te kopen.

Faciliteiten & Eropuitjes

Zowel op Recreatiepark Beekbergen als in de omgeving is er van alles te beleven voor jong en oud:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Gezellig restaurant met terras
  • Leuke kortingen bij uitjes in de omgeving

Omgeving

Het park bevindt zich op de Veluwe: een prachtige aaneenschakeling van verschillende natuurgebieden. In de boswachterij Ugchelen-Hoenderloo kun je klimmen en in het Speulderbos staan prachtige met mos begroeide eiken en beuken.

De Veluwe is ook de plek om wild te spotten. ‘s Ochtends vroeg of ‘s avonds laat heb je misschien wel het geluk om een hert, ree of wild zwijn de spotten. Ook de bronstijd in het najaar zorgt ervoor dat de Veluwe een trekpleister is voor veel vakantiegangers.

Nabij het park vind je de Loenense waterval die met 15 meter de hoogste waterval van Nederland is. Daarnaast kun je tijdens je verblijf op Recreatiepark Beekbergen ook een bezoek brengen aan het Paleis het Loo, attractiepark de Julianatoren of de Apenheul in Apeldoorn. Ook het centrum van Apeldoorn is makkelijk te bereiken vanaf het vakantiepark. Apeldoorn ligt namelijk op een kwartier rijafstand van het park.