Geniet van een heerlijk kerstdiner in uw vakantiewoning

Dit jaar geen kerstdiner met de hele familie bij elkaar, maar in uw vakantiewoning op Recreatiepark Beekbergen! Het restaurant op het park, Grand Café @thePark, staat voor u klaar met de lekkerste kerstontbijtjes en kerstdiners. Hiervoor zijn de fijnste gerechten geselecteerd, zodat u optimaal kunt genieten van een feestelijk kerstontbijt en kerstdiner in uw vakantiewoning. Vier de kerst als nooit tevoren en ervaar het echte kerstgevoel in Beekbergen!

Een heerlijk vers kerstontbijt

Op eerste en tweede kerstdag kunt u genieten van een feestelijk kerstontbijt. Tussen 08.30 en 09.30 uur wordt uw kerstontbijt bezorgt voor de deur, zodat u onbezorgt kunt ontbijten met uw partner of gezin.

Bekijk het kerstontbijt

Kerstdineren in luxe

Op de eerste en tweede kerstdag kunt u genieten van een luxe kerstdiner. Het diner wordt volledig verzorgd en afgeleverd bij uw vakantiewoning. Het behoeft alleen nog een kleine finishing touch die makkelijk uit te voeren is. Tevens ontvangt u een duidelijke uitleg erbij. U heeft de keuze uit een drie- of vier gangen menu. Als een extraatje ontvangt u per twee personenen een heerlijke fles wijn cadeau! Uw diner wordt bezorgt tussen 13.00 en 15.00 uur.

Bekijk het kerstdiner
 
Bekijk het kindermenu

Bestel en geniet van uw kerstmaaltijd

Bestel uw kerstontbijt en kerstdiner en geniet van een heerlijke Kerst vanuit uw vakantiehuis. De bezorging is gratis, zodat u veilig kunt genieten samen met uw gezin of met z’n tweetjes. Bestellen kan tot en met donderdag 17 december bij de receptie van TopParken Beekbergen of telefonisch via 06-57005456.

Bestel uw kerstontbijt en -diner
 
Boek uw vakantie in Beekbergen