8e309e21-0e3d-428b-b207-345bf3a66107

Vakantiewoning kopen op Park Westerkogge

  • Vakantiewoningen te koop nabij het Markermeer & IJsselmeer
  • 45km aan vaarroutes vanaf het park
  • Grenzend aan een groot natuurgebied & vlakbij Hoorn en Amsterdam
  • Restaurant, buitenzwembad en vismogelijkheden
  • Vakantiewoningen vanaf € 139.508 incl. eigen kavel, tuinaanleg en inventaris
  • Netto rendement van 7,2% per jaar bij verhuur
  • Zoover Award: Met een 9.3 verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL

Vakantiewoning kopen aan het water

Park Westerkogge is hét vakantiepark voor waterliefhebbers, vanaf het park start meer dan 45 kilometer aan vaarroutes en het ligt vlakbij het IJsselmeer en het Markermeer. Op het park bevinden zich faciliteiten zoals een buitenzwembad, een restaurant en vismogelijkheden, ook grenst het aan natuurgebied 'de Hulk' en ligt het vlakbij o.a. Hoorn en Amsterdam. Mede hierdoor is het zeer interessant om een vakantiewoning te kopen voor eigen gebruik en/of voor verhuur.

Brochure aanvragen
Ontvang meer informatie over onze vakantiewoningen en het vakantiepark.

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik

Wilt u het hele jaar door genieten van een eigen vakantiewoning aan het water? De vakantiewoningen op Park Westerkogge zijn per direct beschikbaar voor eigen gebruik. Geniet het hele jaar door van de prachtige omgeving en van alle faciliteiten op het vakantiepark. Alle vakantiewoningen worden aangeboden inclusief eigen kavel en tuinaanleg. U kunt ook kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur. Bekijk onze vakantiewoningen voor eigen gebruik

Vakantiewoning voor verhuur

Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het kopen van een vakantiewoning voor verhuur steeds interessanter gebleken (bron:Volkskrant). U ontvangt een gegarandeerd netto rendement van 7,2% per jaar op een investering van € 139.508,- incl. eigen grond en volledig verhuurklaar.

Bezoek Park Westerkogge

Dit weekend is Park Westerkogge geopend. Kom langs, maak kennis met het park, de vakantiewoningen en de omgeving. Maak een afspraak of kom vrijblijvend langs.

Bezoekadres:
Lijsbeth Tijsweg 7 in Berkhout

Zoover Award!

Met een 9.3 is TopParken verkozen tot Beste Bungalowpark Aanbieder van NL!