Speciaal voor lezers van de Paardenkrant

  • 16 vakantieparken in eigen land
  • Ruim aanbod aan faciliteiten
  • Vakantiewoningen incl. eigen grond en tuin
  • Voor eigen gebruik of als alternatief voor sparen

Een vakantiewoning kopen
voor eigen gebruik als alternatief voor sparen

Op de 16 vakantieparken van TopParken kunt u genieten van een heerlijke vakantie of weekendje weg, maar u kunt er ook een vakantiewoning kopen. Dankzij de prachtige ligging van al onze vakantieparken en de vele faciliteiten die aanwezig zijn is de aankoop van een vakantiewoning zeer interessant voor eigen gebruik maar ook als alternatief voor sparen.

Vakantiewoning voor eigen gebruik

Wilt u het hele jaar door genieten van een eigen vakantiewoning op een prachtige locatie in de natuur? U heeft keuze uit een ruim aanbod vakantiehuizen en villa's door het hele land. Al onze vakantiehuizen worden aangeboden inclusief eigen grond & tuinaanleg. Op de parken zelf geniet u van vele faciliteiten. U vindt onze vakantieparken o.a. op de Veluwe, in Zuid-Limburg en aan de Nederlandse kust. 
Bekijk onze vakantiehuizen voor eigen gebruik

Vakantiewoning als alternatief voor sparen

Mede dankzij de lage spaarrente bij banken is het investeren in een vakantiewoning steeds interessanter gebleken (bron: Volkskrant), ook neemt de vraag naar binnenlandse vakanties toe. Deze ontwikkelingen zorgen er mede voor dat wij een gegarandeerd netto rendement tot 8% per jaar aan kunnen bieden op een investering vanaf € 119.500,- incl. eigen grond  en volledig verhuurklaar. Wilt u meer informatie omtrent het investeren in een vakantiewoning?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Onze parken zelf komen bekijken?

Wilt u kennis maken met een van onze vakantieparken of een vakantiehuis met eigen ogen bewonderen? Bezoek dan onze verkoop- en informatiedagen of plan dan geheel vrijblijvend een gratis adviesafspraak in.

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning bij TopParken?
Vraag dan onze gratis brochure aan

Paardenkrant Scheleberg

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart