Activiteiten op Het Nationale Park de Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe heeft meer te bieden dan alleen de prachtige natuur met verschillende landschappen en wilde dieren die er leven. Het park heeft zijn aantrekkingskracht ook te danken aan het befaamde Kröller-Müller Museum. 

Kennis maken met het park? Het Nationale Park De Hoge Veluwe organiseert elke dag activiteiten als workshops, rondleidingen en excursies voor jong en oud.

Wat is er te doen op het park?

Laat u meenemen tijdens een rondleiding door het Jachthuis Sint Hubertus. Speel met het hele gezin een iPad game & maak tijdens een spannende ontdekkingstocht kennis met de geschiedenis van het park en de planten en dieren die er leven. 

Het park zelf verkennen? Maak prachtige wandeltochten door de natuur of maak gebruik van een van de 1.700 gratis te gebruiken ‘witte fietsen’. Wie weet komt u wel een edelhert of wild zwijn tegen… 

Maar, de beste manier om het park te leren kennis is toch wel een safaritocht met de boswachter. Hij kent het park als geen ander en vertelt u alles over het landschap, de planten en de dieren op het park. In de zomer worden er ook nachtsafari’s georganiseerd. 

Kortom, er is genoeg te doen in het Nationale Park De Hoge Veluwe om u meerdere dagen te vermaken. Om optimaal te genieten van alle activiteiten op het park is het ideaal om te blijven overnachten in de buurt van het park.

Bekijk overnachtingsmogelijkheden
 
 
Fietsen door Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Sint Hubertus op Het Nationale Park De Hoge Veluwe
Wandelen door Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Alvast kaartjes bestellen voor Het Nationale Park de Hoge Veluwe?

Bestel hier uw tickets

Overnachten op de Veluwe

  • Op slechts 10 minuten van het Nationale park de Hoge Veluwe
  • Uitgerust eropuit
  • Keuze uit 5 vakantieparken
  • In Lunteren, Ede, Wageningen of Beekbergen
Bekijk de overnachtingsmogelijkheden
 
Edelherten op de Veluwe