Goed nieuws!

Vanaf morgen (Hemelvaartsdag) zijn de binnen- en buitenzwembaden op onze vakantieparken weer geopend!* Onze gasten zijn dan ook van harte welkom om bij ons te komen zwemmen. Zeker met het prachtige weer op komst maakt dit uw vakantie compleet

Wij hanteren aangepaste regels en openingstijden conform de richtijnen van het RIVM. Zo zijn er een beperkt aantal mensen toegestaan in- en rondom het zwembad, dient u vooraf te reserveren en kunt u geen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Daarnaast houdt u uiteraard 1,5 meter afstand.

 

De belangrijkste aandachtspunten op een rij:

  1. Het zwembad is dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00.
  2. Het gebruik van het zwembad is alleen mogelijk op basis van inschrijving voor een tijdslot van 1 uur.
  3. Kleed u om in uw accommodatie.
  4. Gebruik de douche en het toilet van uw accommodatie.
  5. Houdt 1.5 meter afstand.
Bekijk hier ons zwembad protocol
 

Uiteraard is dit protocol ook duidelijk zichtbaar op onze vakantieparken. Heeft u vragen over het zwembad op een bepaald vakantiepark? Neem dan (bij voorkeur telefonisch) contact op met de receptie van het betreffende vakantiepark.

Zwembad TopParken
 

* Met uitzondering van het zwembad op Recreatiepark de Wielerbaan en Parc de IJsselhoeve. Deze zwembaden zullen op een later moment open gaan.

Boek een vakantie met zwembad

Wilt u er nog even lekker tussen uit en optimaal genieten van het lekkere weer? Boek dan nu een van onze vakantieparken met een zwembad.

Bekijk onze vakantieparken met een zwembad