TopParken
Romantische plekken Nederland

Valentijntip: 4x romantische plekken in Nederland

Romantische plekken in Nederland

Zo nu en dan is het fijn om er even met zijn tweetjes tussenuit te gaan. Een weekend weg met Valentijn is hier een goed voorbeeld van! Zo beleeft u een weekend dat even alleen om u en uw partner draait. Bezoek een romantische plek in de natuur, ontdek een nieuwe stad of vertrek samen naar een kuuroord. Alles staat in het teken van romantiek! Kunt u nog wel wat extra inspiratie gebruiken? Wij vertellen u meer over onze top 4 romantische plekken in Nederland

 

Plek 1 - Het Vrijthof in Maastricht

Op naar het zuiden van het land: welkom in Maastricht! Met tal van historische gebouwen is Maastricht een van de meest romantische steden van Nederland. En die gebouwen vindt u vooral op en rondom het Vrijthof. Dit plein vormt het hart van de stad en de historische gebouwen rondom het plein bezorgen u een bijzonder uitzicht. Na wat uurtjes cultuur snuiven strijken jullie neer op een van de terrasjes aan het plein. Dit is zeker een goed idee voor Valentijn, dan kruipen jullie samen onder een dekentje en de heaters met een goed glas wijn.

Een dagje naar het Vrijthof combineert u gemakkelijk met een luxe en romantisch weekendje weg door te kiezen voor een vakantiepark bij Maastricht. Zo ligt Résidence Valkenburg op slechts 20 minuten autoafstand. Plan ook zeker een romantische avond met zijn tweetjes in jullie accommodatie. Sommige accommodaties zijn zelfs voorzien van wellnessfaciliteiten. In de tuin vindt u dan een sauna en buitendouche. Wat een verwennerij!

 

Plek 2 - De Euromast in Rotterdam

Wilt u uw valentijn verrassen met een diner op een bijzondere locatie? Boek dan een tafel bij het restaurant in de Euromast. Hier eet u op hoogte tussen de sterren, en dat is natuurlijk super romantisch. Terwijl jullie genieten van fijne gerechten, kijken jullie uit over de verlichte stad. De skyline van Rotterdam is wat ons betreft een van de mooiste van Nederland. 

Tip: verblijf op een bungalowpark bij Rotterdam. Zo kunt u zich samen terugtrekken in de natuur en genieten van de rust, maar bevindt u zich toch op slechts 18 kilometer afstand van hartje centrum. Bent u een beetje sportief? Dan is het extra leuk om een fiets te huren en op de fiets te stappen naar Rotterdam.

 

Plek 3 - Wellnessresort Thermen Bussloo

Wilt u uw valentijn verrassen met een ontspannen dagje? Vertrek met zijn tweetjes naar Wellnessresort Thermen Bussloo. Stoom in een van de sauna’s, dompel u onder in een zoutwaterbad of kies samen voor een behandeling in de hamam.

Wilt u dit valentijnsuitje helemaal compleet maken? Boek dan een weekend (of langer) weg in een wellness vakantiehuis in Beekbergen. Bij Recreatiepark Beekbergen zetten jullie een ontspannen dag nog even voort in jullie privé sauna met een goed glas wijn. Een extra groot voordeel: u bent na 15 minuten rijden bij Thermen Bussloo.

 

Plek 4 - Thermae 2000

Opnieuw een romantische plek om te ontspannen en uzelf te laten verwennen, maar dan net een beetje anders. Vertrek naar het zuiden van ons land en breng een dag door in Thermae 2000. In dit fijne kuuroord liggen genoeg thermale baden midden in de natuur op u te wachten. Vanuit de baden heeft u een spectaculair uitzicht over de top van de Cauberg. Is dat niet romantisch?

Thermae 2000 ligt in het pittoreske Valkenburg. Met zijn cultuur, rijke historie en vele kastelen is deze stad populair onder stellen. Tel daar de ligging in het Geuldal bij op en uw verblijf belooft meer dan geslaagd te worden. Bij TopPark Résidence Valkenburg verblijven jullie in een vakantiehuisje bij Valkenburg. Zo brengt u wel heel gemakkelijk een bezoek aan het kuuroord. 

 

En wat is uw favoriete romantische plek in Nederland voor een weekend weg met Valentijn?

Gaat u voor strandwandelingen bij zonsondergang, een diner voor twee op het Vrijthof of in de Euromast of tóch voor een heerlijke wellness vakantie? Waar u ook voor kiest: romantisch is het zeker! Geniet van écht even tijd voor elkaar tijdens een romantisch weekend weg met Valentijn!

 

Bekijk ook onze andere blogs: