TopParken is een samenwerking aangegaan met bedden- en matrassen leverancier Hespera International. De partijen gaan samenwerken op de vakantieparken van TopParken met het duurzame concept Happy Nights. Hespera International zal vanaf heden de matrassen leveren aan alle 12 vakantieparken van TopParken.

Happy nights

Binnen het Happy Nights concept worden matrassen op een maatschappelijk verantwoorde manier geleverd, geproduceerd en teruggenomen. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. het verduurzamen van het transport en wordt er kritisch gekeken naar de vervoersmiddelen, het optimaliseren van de routes en de CO2 uitstoot. De teruggenomen matrassen worden, afhankelijk van de staat, grondig gereinigd en vervolgens gedoneerd aan diverse hulpinstellingen.

Hespera International

Hespera International gelooft net als TopParken in een duurzame toekomst. Een gezondere plek voor mens en planeet. Dit door bedden en matrassen te ontwerpen en produceren binnen een concept waarbij een hoge focus ligt op duurzaamheid en innovatie. Onder het merk Hespera zijn zij actief in de superjacht industrie, hotels en residenties. Met het concept Happy Nights bedienen zij de recreatieve markt.

Zelf een Happy Night ervaren bij TopParken?

Boek dan een verblijf op een van onze vakantieparken en ervaar het zelf!

Bekijk onze vakantiehuizen
 
 

Bekijk ook ons overige nieuws