Leukste strandtentjes in Noordwijk aan Zee

Vakantie vieren op een vakantiepark aan zee is heerlijk! Direct na het ontbijt een wandeling maken of heerlijk ontspannen op het strand. Binnen een paar minuten fietsen staat u al met uw voeten in het zand! In ons aanbod vindt u twee vakantieparken bij Noordwijk. Hier bent u nooit verder dan drie kilometer verwijderd van het strand. Ook neerstrijken bij een strandtent hoort er bij. Wij vertellen u meer over onze 6 favoriete strandtenten in Noordwijk aan Zee

Vakantiepark Noordwijk

Strandtent 1 - Witsand Noordwijk

De eerste stop tijdens uw strandvakantie in Noordwijk aan Zee is strandtent Witsand. Hier dompelt u zich onder in Ibiza vibes. En dat is een gevoel dat volledig past bij een dagje strand als u het ons vraagt. In de zomer schuift u aan bij een houten tafel met uw voeten in het zand, terwijl u geniet van een heerlijke cocktail en een mooie zonsondergang. Honger? U bestelt hier de lekkerste gerechten met verse vis recht uit de zee. Vooral de mosselen zijn een aanrader. Tijdens de koudere maanden van het jaar verplaatst u zich naar binnen. Met een licht interieur, veel wittinten en fruit in kistjes wordt het Ibiza gevoel hier naar binnen gehaald. Kruip voor de open haard en uw dag kan niet meer stuk.

Strandtent 2 - Branding Beach Club

Branding Beach Club is een plek waar u uw dag goed kunt beginnen. Vertrek nadat u bent opgestaan in uw vakantiehuis in Noordwijk direct naar deze strandtent. Hier schuift u vanaf 8.30 uur namelijk aan voor een heerlijk ontbijt. Van pink pancakes tot aan eggs benedict, ook voor kinderen is ontbijten hier een feestje! Bestel er vooral een vers sapje bij, want daar staat Branding Beach Club om bekend. Branding is een van de strandtenten in Noordwijk waar u het hele jaar terecht kunt.

Strandtent 3 - Tulum

Op een zomerse dag waant u zich bij Tulum in Mexicaanse sferen. Het interieur van deze strandtent is een plaatje. Niet voor niets heeft Tulum dan ook een eigen meubellijn. Aan het einde van elk seizoen kunt u de meubels kopen om uw eigen interieur mee op te fleuren. Bij Tulum strijkt u neer op een ligbedje onder een witte parasol met franjes of aan een robuuste houten tafel. Tulum is eigenlijk meer een beachbar dan een strandtent. Alles draait hier namelijk om de drankjes die u zelf kunt halen bij de bar. 

Vakantiehuis Noordwijk

Strandtent 4 - B.E.A.C.H.

B.E.A.C.H. is een van de strandtenten in Noordwijk aan Zee waar u eens moet binnenstappen. Houten bordjes met teksten als “Let the countdown to the B.E.A.C.H. begin” trekken uw aandacht. Ook voor kinderen is dit een heel fijn plekje. Zij beleven pret in een van de hangmatten in het zand en bouwen tussendoor een zandkasteel. Ook een restaurant maakt deel uit van B.E.A.C.H. Bestel een goede hamburger of ga voor een veganistisch gerecht. Voor kinderen zijn er een aantal gerechten op de kaart te vinden. Denk hierbij aan hamburgers en patat, maar dan in een kleine portie.

Strandtent 5 - Bries

Een van onze favoriete plekken tijdens een strandvakantie in Nederland? Dat is strandtent Bries. Hier kunt u zonnen op een luxe ligbed en houdt u het met gemak de hele dag vol. De vriendelijke bediening draagt daar zeker aan bij. In het hoogseizoen worden er meerdere malen per week leuke activiteiten georganiseerd. Elke woensdagavond is er een fishmarket. Meer een vleesliefhebber? Bezoek Bries dan op zondagavond tijdens de steakmarket

Strandtent 6 - Het Zuiderbad

Het Zuiderbad is een heerlijke plek wanneer u van wat meer rust wilt genieten van een ontspannen dag aan de kust. Deze strandtent ligt namelijk in de duinen en niet direct aan de kust. Het is een fijne plek voor gezinnen, want voor de kids is er een speeltuin aanwezig. Zelfs op de warmste zomerdagen lukt het vaak nog om een plekje te bemachtigen bij strandtent Het Zuiderbad. 

Bungalow Noordwijk

Welke strandtenten in Noordwijk bezoekt u tijdens uw strandvakantie in Nederland?

Met onze 6 tips vindt u gegarandeerd uw favoriete strandtent. Heerlijk met uw voeten in het zand en een cocktail in uw hand! Kunt u niet kiezen tussen deze leuke strandtentjes? Bezoek ze dan gewoon allemaal tijdens een langere vakantie in Noordwijk. Onze twee parken in Noordwijk, Recreatiepark Noordwijkse Duinen en Parc du Soleil, bieden een perfecte uitvalsbasis.

Ontdek ons aanbod in Noordwijk
 

Bekijk ook onze andere blogs: