TopParken (Business) gestart met bedienen zakelijk markt

LUNTEREN - TopParken Business verzorgd vanaf heden workations, zakelijke verblijven, vergaderingen en events op de vakantieparken van TopParken. De organisatie speelt hiermee in op de groeiende vraag naar oplossingen en alternatieven voor de hedendaagse werksituatie. Om volledig aan te sluiten op de vraag van de klant, worden daarbij op maat gemaakte pakketten en diensten aangeboden.

In het workation aanbod van TopParken Business wordt werken en het verblijf in een comfortabele vakantiewoning gecombineerd. Dit kan interessant zijn voor het werken aan een tijdelijk project of als alternatief op het thuiswerken. ‘We concludeerden dat er een groeiende vraag is naar zakelijke verblijven, mede vanwege de huidige situatie’, aldus Chadli Hachani, Marketing & Formule Manager bij TopParken. ‘Neem als voorbeeld het thuiswerken; door gebrek aan rust en ruimte in huis kan dit voor de nodige problemen zorgen. Met de juiste mix van onze jarenlange ervaring, vakantiewoningen en diensten bieden we hier nu een uitstekend alternatief voor’, vervolgt hij.

Naast het verzorgen van workations biedt TopParken Business ook oplossingen voor het tijdelijk huisvesten van expats, verblijf rondom projecten en het organiseren van events. De 17 vakantieparken van TopParken liggen verspreid over Nederland; zowel in de Randstad als meer centraal in het land, rondom Utrecht en Amersfoort. Kenmerkend aan de vakantieparken van TopParken is de natuurrijke omgeving. Met deze natuurrijke omgeving en de ruime opzet van de parken biedt TopParken Business de zakelijke markt de nodige rust, ruimte en inspiratie.

TopParken Business
 

Het gebruik van kwalitatieve, standaard faciliteiten wordt bij TopParken Business aangevuld met op maat gemaakte pakketten. Hierbij wordt, indien gewenst, een verblijf van A tot Z geregeld. Voor het organiseren van diverse diensten zoals teambuilding, sportlessen en overige activiteiten maakt de organisatie gebruik van zowel hun eigen expertise, als die van externe partijen. TopParken is deze week live gegaan met het nieuwe platform/de website voor TopParken Business.


Meer weten?

Wilt u meer weten over TopParken Business of bent u benieuwd wat TopParken Business voor u of uw organisatie kan betekenen? Neem dan een kijkje op de vernieuwde website topparkenbusiness.nl.

Website bezoeken
 

Bekijk ook ons overige nieuws