TopParken
Top 10 restaurants Apeldoorn

In the mood for food: top 10 restaurants in Apeldoorn

In the mood for food: top 10 restaurants in Apeldoorn

Maakt volgens u goed en lekker eten uw vakantie-ervaring compleet? Dan is Apeldoorn de plek waar u moet zijn! Een bruisende stad met meer dan voldoende leuke eetgelegenheden. Tijdens uw vakantie in Apeldoorn kunt u perfect verblijven bij Recreatiepark Beekbergen. Gratis tip, voor lekker eten hoeft u het park eigenlijk niet te verlaten aangezien er een heerlijk grand café met terras gevestigd zit op het vakantiepark met de toepasselijke naam @The Park. Hier kunt u genieten van rijkelijk belegde broodjes tijdens de lunch en diverse vlees, vis en vegetarische gerechten voor het diner. Extra handig, @The Park bezorgt uw maaltijd ook in uw vakantiehuis in de buurt van Apeldoorn als u dat wenst. 

Wilt u ook de eetgelegenheden in de stad ontdekken? Begrijpelijk! Met zoveel keuze uit leuke restaurants kan het lastig kiezen zijn. Daarom hebben wij dan ook speciaal voor u 10 top restaurants in Apeldoorn op een rijtje gezet. Ga er goed voor zitten en ontdek de top 10 restaurants in Apeldoorn waar u uw smaakpapillen optimaal kunt verwennen.

YUME SUSHI Apeldoorn

Restaurant 1 - YUME SUSHI Apeldoorn

We beginnen de lijst van beste restaurants in Apeldoorn met Yume Sushi. Dit Japanse restaurant betekent letterlijk en figuurlijk een droom, aangezien u hier de beste sushi kunt eten die u ooit heeft geproefd. Er is zoveel lekkers dat u niet zult weten waar te beginnen. Dit restaurant is geschikt voor iedereen die van sushi houdt, maar ook vleesliefhebbers en vegans kunnen hier heerlijk genieten. YUME heeft namelijk een waanzinnig gevarieerd aanbod heerlijke gerechten én een goed toetjesbuffet.

Catalunia Apeldoorn

Restaurant 2 - Catalunia

Waan u in Spaanse sferen bij restaurant Catalunia! Dankzij de veelzijdigheid van de tapasgerechten kunt u hier met verschillende eetwensen terecht. Wissel af tussen warme en koude gerechten en beleef een ware smaaksensatie. Van smaakvolle gamba’s tot aan meloen met de lekkerste serranoham: de menukaart van Catalunia staat bomvol lekkers. 

Café de Paris Apeldoorn

Restaurant 3 - Café de Paris

Van Spanje keren we naar Frankrijk, want Café de Paris is het derde restaurant op de lijst van goede restaurants in Apeldoorn. Hoewel dit restaurant geen pagina's lange menukaart heeft, zijn alle gerechten die op de kaart staan zeker de moeite waard. In het restaurant wordt u verrast door de sfeervolle en aantrekkelijke inrichting, waardoor dineren een echte beleving wordt. Bovendien staan er wereldse gerechten op het menu, waardoor u uzelf even volledig kunt verwennen bij Café de Paris. 

Schenkers Apeldoorn

Restaurant 4 - Schenkers

Bij het altijd gezellige Schenkers dineert u als nooit tevoren. Hier gaat het borrelen over in een diner, waardoor het met de sfeer wel goed zit. Zo is er van 18:00 tot 19:00 burger hour, waardoor u tegen een goede prijs eet en drinkt. Hoewel u hier vrijwel alleen terecht kunt voor een sappige burger, staat er ook voor vegans een heerlijke optie op het menu.

De Bon Vivant Apeldoorn

Restaurant 5 - De Bon Vivant

Voor een heerlijke kaasfondue, romige Franse uiensoep of goede quiche bent u aan het juiste adres bij De Bon Vivant. De goede prijs-kwaliteit verhouding maakt dat dit een goede keuze is voor wie betaalbaar en lekker uit eten wil gaan. Vegetariërs en kids zijn hier ook in hun nopjes, aangezien er genoeg te kiezen valt op de kaart. 

Eetcafé Kokkie Apeldoorn

Restaurant 6 - Eetcafé Kokkie

Voor overheerlijke tournedos, saté, schnitzel of kip prikt u een vorkje mee bij Eetcafé Kokkie. Dit gezellige eetcafé is geschikt voor iedereen die dol is op een informele sfeer en lekker eten. Bovendien zijn de gerechten goed geprijsd, waardoor het eten bij Eetcafe Kokkie een feestje is voor zowel u als voor uw portemonnee.

Restaurant Malkenschoten Apeldoorn

Restaurant 7 - Malkenschoten

Bij Restaurant Malkenschoten weten ze wel wat een goed stuk vlees, kip of vis is. Hier geniet u van de lekkerste gerechten of een overheerlijke pizza. Ook de voor- en nagerechten zijn de moeite waard om te proberen. Bovendien is combineren ook mogelijk, want dankzij het 3-gangen keuzemenu geniet u voor nog geen twintig euro van al het lekkers op de kaart bij Restaurant Malkenschoten.

La Niche Apeldoorn

Restaurant 8 - La Niche

De beste ingrediënten, een goede ambiance en vriendelijk personeel: dat is waar La Niche voor staat. Dit Frans-Italiaanse restaurant combineert het beste van beide keukens en dat is te proeven in alles wat u kunt bestellen. De kaart is zo uitgebreid dat u er bijna keuzestress van krijgt.

Potjandorie Apeldoorn

Restaurant 9 - Potjandorie Apeldoorn

Bij de gerechten van Potjandorie likt u uw vingers af. U kunt hier bijzondere en smaakvolle gerechten bestellen, zoals veganistische kokoscurry en zuur stoofvlees. Ook voor een lekkere schnitzel is dit de plek waar u moet zijn. Bij alle hoofdgerechten wordt overigens ook een frisse salade en friet, aardappelen of rijst geserveerd . Als dat u niet laat watertanden…

Restaurant Poppe Apeldoorn

Restaurant 10 - Poppe

Poppe is de laatste aanrader uit het lijstje van populaire restaurants in Apeldoorn. De keuze is reuze, waardoor u zonder twijfel iets lekkers kunt vinden. Ook voor de kleintjes is hier genoeg. Dat maakt Poppe ideaal voor een etentje met het hele gezin. Het enige wat u nog hoeft te doen, is te beslissen of u gaat voor een ossenhaas, de risotto of toch een runderrib. 

Recreatiepark Beekbergen

Vakantie bij Recreatiepark Beekbergen 

Met het eten zit het bij een van de beste restaurants in Apeldoorn wel goed, maar ook voor een zorgeloos verblijf is Apeldoorn de place to be. Zo is Recreatiepark Beekbergen een goede optie om een fantastische vakantie door te brengen samen met geliefden. Dit vakantiepark vlak bij Apeldoorn ligt op slechts tien kilometer rijden van deze stad, waardoor u binnen mum van tijd weer terug bent op het park. Hier vindt u vrijstaande vakantiehuizen die beschikken over genoeg rust, privacy en ruimte waardoor dit de ideale plek is om even te ontspannen.

Met de faciliteiten zit het ook wel goed, aangezien het park beschikt over een buitenzwembad. Zo kunnen jullie lekker plonzen bij goed weer. Ook is er fietsverhuur aanwezig op het park, waardoor jullie de omgeving goed kunnen verkennen. Ondanks dat de populaire restaurants in Apeldoorn natuurlijk een bezoekje waard zijn hoef je voor een overheerlijke maaltijd het park niet af. Het vakantiepark heeft namelijk zelf ook een top restaurant waar je heerlijk kunt lunchen, borrelen en dineren. Het voordeel? Je bent vlak bij je vakantiewoning en kunt dus lopend naar huis! Geniet bijvoorbeeld van een heerlijk authentieke steenoven pizza met een wijntje en ga lopend terug naar je vakantiehuis. Laat die vakantie maar beginnen! 

Ook vakantie vieren bij Recreatiepark Beekbergen? Wacht niet langer en boek vandaag nog uw verblijf! 

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: