Broodbus in Noordwijk

Wilt u tijdens uw vakantie in Noordwijk de dag beginnen met heerlijke verse broodjes? Dat komt goed uit. De broodbus is namelijk terug op onze vakantieparken in Noordwijk, Parc du Soleil en Recreatiepark Noordwijkse Duinen.

Vanaf 2 april 2021 zal de Broodbus beiden parken van TopParken gaan bezoeken. Van 8:00 uur tot 8:25 uur staat de bus geparkeerd op de parkeerplaats op Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Vanaf 9:00 uur staat hij op de rotonde op Parc du Soleil. Dit zal op beide parken kenbaar worden gemaakt met het bord van de broodbus.

Assortiment

🍞 Ruime keuze uit verse broden
🥐 Croissantjes, krokante broodjes en zachte bolletjes
🥨 Hartige en zoete broodjes
🍰 Heerlijke taarten, muffins en roomboter koekjes

Bestellijst

Wilt u ook genieten van verse broodjes? Bij de receptie kunt u een bestellijst halen, u kunt tot 17:00 uur uw bestelling plaatsen. De bestelling zal de volgende dag arriveren. 

 
Bestellijst
 

Boek uw vakantie op een van de parken in Noordwijk

Prachtig gelegen aan de kust van Noordwijk vindt u Parc du Soleil en Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Geniet van een heerlijke vakantie aan zee in een comfortabel vakantiehuis. Op de vakantieparken zijn vele faciliteiten zoals een verwarmd binnen- of buitenzwembad of sportvelden. 

Parc du Soleil

Boek je verblijf op Parc du Soleil en geniet van strand, zee en duinen! ✓ Laagste prijs garantie ✓ Gelegen aan de kust van Noordwijk ✓ Honden welkom
 
 

Recreatiepark Noordwijkse Duinen

Laagste prijs garantie bij Recreatiepark Noordwijkse Duinen in Noordwijk. ✓ Aan zee ✓ Honden welkom ✓ Verwarmd buitenzwembad. Boek eenvoudig online!