Na een doelpuntrijke carrière is het nu tijd om een hoog rendement te scoren

Nicky Hofs op zoek naar een vakantiewoning

Nicky Hofs, oud-speler van o.a. Vitesse en Feyenoord en nu assistent trainer van Henk Fraser bij Vitesse, is op zoek naar een goed alternatief voor banksparen. Niet om zelf te gebruiken, maar om te verhuren.

Nicky is daarom op zoek naar een vakantiewoning waar hij een mooi rendement op kan behalen. Hij kwam uit bij TopParken. Als TopParken zijn wij trots Nicky te mogen verwelkomen, hij deelt graag zijn ervaring met TopParken aan u.

Interview Nicky Hofs

Waar ken je TopParken van?
TopParken is in het verleden sponsor geweest van Vitesse en heeft al jaren een skybox bij de club. Als ex-speler en nu assistent trainer kon je regelmatig met zulke partijen in contact. Daarnaast was ik ook al bekend met Landgoed de Scheleberg, een van de parken van TopParken, omdat een aantal vrienden van mij daar in de buurt wonen.

Op welke punten let je als je ergens in investeert?
Voetballers staan er nog wel eens om bekend dat ze vooral veel dure spullen kopen, die tijd heb ik wel een beetje gehad. Ik denk nu vooral aan mijn toekomst en daarom denk ik goed na waarin ik investeer. Zo vind ik het heel belangrijk dat ik weet bij welk bedrijf ik investeer en dat zij ook open en eerlijk naar mij zijn. Daarnaast zijn er natuurlijk een aantal zaken waar ik op let, zoals hoe groot is het risico dat ik neem en hoe waardevast is het product waarin ik investeer. Ook de bijkomende kosten zijn natuurlijk van belang want uiteindelijk gaat het maar om één ding en dat is wat ik aan het einde onderaan de streep als rendement overhoud.

Heb je een specifieke voorkeur voor omgeving?
In eerste instantie ben ik niet opzoek naar een vakantiewoning om zelf te gebruiken, ik ben meer geïnteresseerd in de verhuur ervan. Ik denk dat de Veluwe een plek is waar mensen graag op vakantie gaan. Tijdens een vakantie wil je toch genieten van je rust en waar kan dat beter dan in zo’n mooie omgeving als de Veluwe. Daarom denk ik dat op een park zoals Landgoed de Scheleberg een mooi rendement te halen is. Wanneer deze investering goed uitpakt kan het maar zo zijn dat ik in de toekomst ook investeer in een vakantiehuis aan de Nederlandse kust of ergens anders aan het water.

Waarom investeren in een vakantiewoning en niet in bijvoorbeeld aandelen?
Ik vind het belangrijk dat ik iets heb voor later, ook voor mijn kinderen. Het grootste voordeel is in mijn ogen dat je zelf geen omkijken hebt naar je investering. Dit komt omdat het een gegarandeerd meerjarig netto rendement is, je komt dus niet voor verrassingen te staan. Een van de andere voordelen van het investeren in een vakantiewoning is dat het waardevast is omdat het inclusief eigen grond wordt gekocht. Daarnaast vind ik het ook erg fijn dat het een tastbaar product is. Als ik zou willen kan ik er zo naar toe rijden en dan weet ik weer dat het goed zit met mijn investering.

Je bent van plan een vakantiewoning specifiek voor de verhuur en het rendement te kopen, maar ben je ook van plan hier later ook zelf gebruik van te gaan maken?
Inderdaad, mijn voorkeur gaat in eerste instantie uit naar het rendement op de vakantiewoning. Gelukkig hoef ik me hier geen zorgen om te maken. TopParken heeft namelijk een eigen professionele verhuurorganisatie en werkt ook samen met touroperators zoals Booking.com. Wie weet als ik in de toekomst bijvoorbeeld geïnvesteerd heb in meerdere vakantiewoningen dat ik er één ook deels voor eigen gebruik ga gebruiken.

Welke kenmerken vind je belangrijk aan een vakantiewoning waar je zelf ook gebruik van gaat maken?
Ik zou het dan belangrijk vinden dat ik een vakantiewoning heb waarbij ik wel mijn privacy heb. Daarnaast lijkt het me lekker om uit te kijken over het water vanuit mijn vakantiewoning. Ook een parkeerplaats naast de deur lijkt me erg fijn. Omdat wij ook kinderen hebben en eventueel voor later zelfs kleinkinderen vind ik het ook belangrijk dat er genoeg te doen is op het park zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen. Een zwembad vind ik daarbij belangrijk en natuurlijk ook een voetbalveldje zodat ik met mijn kinderen en hopelijk later zelf met mijn kleinkinderen een balletje kan trappen.

Een eigen vakantiewoning?

Een eigen vakantiewoning in Nederland biedt de volgende voordelen

  • Voor eigen gebruik en/of de verhuur
  • Altijd iets te doen voor jong en oud
  • Wij regelen alle administratieve zaken
  • Goed alternatief voor banksparen
  • Tot 8% netto rendement per jaar
  • Tastbare investering voor nu en in de toekomst

Vrijblijvend adviesgesprek

Wilt u kennis maken met TopParken en vrijblijvend advies op maat omtrent het investeren in een vakantiehuis? Een persoonlijk gesprek bij u thuis of in de avonduren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. 
Plan afspraak

Brochure aanvragen

Wilt u meer informatie over onze vakantiehuizen en/of het te behalen rendement? Vraag dan geheel vrijblijvend onze gratis brochure aan.
Brochure aanvragen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Onderwerpen*

Landkaart

Sluit kaart