TopParken hoofdsponsor Tournament U14 in Lunteren

Sinds 2020 is TopParken trotse hoofdsponsor van het U14 Tournament en ook dit jaar is de organisatie weer nauw betrokken bij het jeugdvoetbaltoernooi. Het toernooi wordt sinds 1994 georganiseerd voor jeugd onder de 14 jaar en vindt dit jaar plaats op 26 en 27 mei. 

Het TopParken Tournament U14 brengt de jeugd van de best betaalde voetbalorganisaties uit binnen- en buitenland bij elkaar. Dit jaar zijn er diverse (inter)nationale topclubs aanwezig zoals PSV, Ajax, FC Bayern München en OSC Lille. Door de deelname van internationale clubs uit België, Denemarken, Duitsland en Frankrijk, wordt verwacht dat het toernooi groter wordt dan voorgaande jaren. 

TopParken stimuleert en steunt diverse (sportieve) initiatieven en goede doelen. Dit zijn initiatieven en goede doelen die passen bij de kernwaarden en overtuigingen van de organisatie. Het TopParken Tournament U14 wordt gesteund omdat het mensen samenbrengt en de jeugd in beweging brengt. Daarbij is er verbondenheid met het voetbaltoernooi doordat het hoofdkantoor van TopParken is gevestigd in Lunteren, waar ook het toernooi plaatsvindt. 

Na een aantal jaar geen TopParken Tournament U14, wordt er nu weer gehoopt op twee succesvolle, en vooral sportieve dagen!


Bijlagen en downloads

TopParken Tournament U14.jpeg
Download bestand