07 maart 2022

Steun aan de slachtoffers uit Oekraïne

Steun aan de slachtoffers uit Oekraïne

De oorlog in Oekraïne dreigt uit te lopen op een humanitaire ramp en onze gedachten zijn bij de onschuldige burgers en families die hier ongewild en onterecht in verwikkeld zijn. Het heeft een ongekende impact op de samenleving van Oekraïne, het gevoel van veiligheid en rechtvaardigheid. Organisaties in Nederland, Europa en de rest van de wereld zetten zich in voor de slachtoffers. Ook vanuit TopParken wordt er steun geboden.

Donaties
Om te ondersteunen in de voorziening van voeding, onderdak, medische zorg en schoon drinkwater doneert TopParken een bedrag van €25.000 aan giro 555. Daarbij wordt elk bedrag dat deze week wordt gedoneerd door medewerkers van TopParken, door de organisatie verdubbeld. 

De organisatie stelt ook speelgoed en diverse huishoudelijke apparaten ter beschikking aan de opvanglocatie in Harskamp, gelegen nabij Lunteren. 

Aanbieden tijdelijke oplossing vakantieparken
Om getroffen families op te vangen, biedt TopParken graag een tijdelijke oplossing in de vorm van een verblijf op onze vakantieparken. In samenspraak met gemeenten wordt bekeken wat de mogelijkheden en randvoorwaarden zijn. Vervolgens wordt in nauw overleg met de eigenaren van de vakantiewoningen besproken wat hierin gezamenlijk betekent kan worden. 

TopParken hoopt hiermee een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de vele mensenlevens waar deze ramp een onvoorstelbare en onuitwisbare invloed op heeft. Samen in actie voor Oekraïne.


Bijlagen en downloads

JUST_Giro555_Banner_970x250.jpg
Download bestand