03 maart 2022

Wekelijks ontmoetingsmoment voor ouderen in Restaurant de Wildebras

Wekelijks ontmoetingsmoment voor ouderen in Restaurant de Wildebras

Vanaf woensdag 9 maart staat Restaurant de Wildebras elke woensdagochtend in het teken van ouderen uit de omgeving. Van 10:00 uur tot 12:00 uur is er ruimte voor ouderen om elkaar te ontmoeten om te praten, te kaarten of overige spelletjes te spelen. Het doel van deze ochtend is het tegengaan van eenzaamheid en het verbinden van ouderen.

Restaurant de Wildebras is onderdeel van Resort Veluwe, een TopParken vakantiepark in Garderen. Samen zijn en het familiegevoel staan centraal binnen de organisatie. Het organiseren van een ochtend speciaal voor ouderen komt voort uit deze waarden. Chadli Hachani, marketing & formule manager bij TopParken over het initiatief: ‘We dragen graag ons steentje bij aan het tegengaan van eenzaamheid onder ouderen. In ons restaurant de Wildebras op Resort Veluwe is voldoende ruimte om een speciaal moment voor ouderen uit de omgeving te organiseren. We hopen dat zij zich welkom voelen en kunnen genieten van tijd met elkaar’.

Om ouderen in de omgeving uit te nodigen zijn er flyers uitgedeeld en wordt het nieuws via diverse ondernemers en communicatiekanalen gedeeld. Om de eerste editie op 9 maart goed in te luiden, zorgt Bakkerij Schuiteman uit Garderen voor vers gebak die ochtend. Ouderen uit Garderen en omgeving zijn van harte welkom, aanmelden is niet nodig.


Bijlagen en downloads

RSV - Horeca - 2500px - 1.jpg
Download bestand