27 oktober 2021

Uitbreiding en vernieuwing Recreatiepark Beekbergen afgerond

Een jaar geleden heeft TopParken voormalig camping Camping Berkenrode overgenomen ter uitbreiding van Recreatiepark Beekbergen. De afgelopen maanden is er gewerkt aan het integreren van het nieuwe gedeelte en de vernieuwing van het gehele vakantiepark. Er zijn diverse nieuwe faciliteiten geplaatst en er is een hondenspeeltuin aangelegd. 

Het nieuwe gedeelte is gelegen op een glooiend gebied, dat inmiddels volledig is geïntegreerd in het vakantiepark. Er zijn 32 nieuwe vakantiewoningen geplaatst, alle geschikt voor vier personen. De gerenoveerde, monumentale boerderij op het nieuwe gedeelte is omgebouwd tot groepsverblijf met privé wellness faciliteiten en een speelzolder. 

Naast de uitbreiding van Recreatiepark Beekbergen is TopParken begonnen met de vernieuwing van het vakantiepark. Het receptiegebouw is vervangen, er is een tokkelbaan geplaatst en de twee bestaande speeltuinen worden vernieuwd. Daarbij is er een speciale hondenspeeltuin aangelegd. De hondenspeeltuin betreft een losloopveld met diverse speelelementen voor honden zoals zigzag palen, een horde en een springband. Op alle 12 vakantieparken van TopParken zijn honden welkom. Diverse parken beschikken over een speciale hondenuitlaatplek, Recreatiepark Beekbergen is het eerste park met een compleet ingerichte hondenspeeltuin.

Binnen de vernieuwing van het vakantiepark staan kwaliteit en het verlenen van goede service centraal. ‘Op onze vakantieparken verzorgen we graag fijne verblijven voor onze gasten van alle leeftijden, inclusief hun trouwe viervoeter’, aldus Frank Bolderman, operationeel manager bij TopParken. Hij vervolgt: ‘We zijn dan ook enorm blij met de vernieuwing en uitbreiding van Recreatiepark Beekbergen. Het betreft een populaire vakantiebestemming, waar we nu nog meer vakantiegasten en eigenaren kunnen verwelkomen.'


Bijlagen en downloads

RBB - Receptie - 2500px - 4.jpg
Download bestand