TopParken verkoopt drie vakantieparken aan EuroParcs Group

Recreatiepark Noordwijkse Duinen, Parc du Soleil en Recreatiepark de Woudhoeve zijn door TopParken verkocht aan EuroParcs Group. De overname van de drie kustparken geeft TopParken ruimte voor het vernieuwen van bestaande vakantieparken en het kwalitatief doorontwikkelingen van nieuwe locaties. De organisatie versterkt daarmee haar eigen positie in de markt.

TopParken is enthousiast over de nieuwe ontwikkeling. ‘Na ruim 15 jaar eigenaar te zijn geweest van de drie kustparken en het met veel passie te ontwikkelen tot wat het nu is, is het voor ons tijd voor nieuwe uitdagingen’, aldus Chadli Hachani, Marketing & Formule Manager bij TopParken. ‘We focussen ons dan ook op de doorontwikkeling van bestaande- en nieuwe vakantieparken, waar we de ruimte hebben om een beleving te creëren die voldoet aan de kwalitatieve TopParken standaard. Ons nieuwste vakantiepark Resort Veluwe te Garderen is hier een mooi voorbeeld van. Hier zijn we druk bezig met het vernieuwen van de infrastructuur, faciliteiten en accommodaties. Zo bouwen we als organisatie aan een toekomst met kwalitatieve vakantieparken op natuurrijke locaties in Nederland’, vervolgt hij.

Beide partijen hebben hun handtekening gezet, waardoor EuroParcs Group per direct de nieuwe eigenaar is van de vakantieparken. De vakantieparken worden volledig overgenomen, inclusief alle medewerkers, huiseigenaren en de bestaande boekingen. Voor deze partijen verandert er niets, alle afspraken blijven staan. De precieze ontwikkelings- en toekomstplannen voor de parken zijn nog niet bekend, deze worden in een later stadium door EuroParcs Group bekendgemaakt. Wel is het zeker dat er tot het einde van deze zomer geen veranderingen plaatsvinden. 


Bijlagen en downloads

TopParken verkoopt drie vakantieparken aan EuroParcs Group.jpeg
Download bestand