30 april 2024

Ontwikkelingen op Resort Eindhoven in volle gang

Sinds 1 januari 2024 is TopParken eigenaar van Resort Eindhoven, voorheen Recreatiecentrum ‘t Witven in Veldhoven. De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de ontwikkeling van het vakantiepark. Hieronder vallen de aanvraag van vergunningen, vernieuwing van bestaande parkfaciliteiten en het plaatsen van vakantiewoningen. De bestaande accommodaties en (seizoens)kampeerplekken worden sinds de overname nog steeds verhuurd. 

 

Parkfaciliteiten

Momenteel worden er ontwikkelingsplannen gemaakt om het huidige restaurant te verbouwen tot de nieuwe entree. Naast de bestaande faciliteiten waaronder de recreatieplas en diverse speelplaatsen, worden er plannen gemaakt voor de bouw van nieuwe faciliteiten. De midgetgolfbaan is, in tegenstelling tot eerdere berichtgeving, van het park verwijderd. 

 

Bestaande en nieuwe accommodaties

Op dit moment staan er vier type chalets op het vakantiepark. Dit betreffen drie bestaande types en een nieuw type, waarvan er onlangs vijf vakantiewoningen zijn geplaatst op het daarvoor bestemde veld. De verhuur van de bestaande chalets is sinds de overname voortgezet.

 

Vergunningsaanvragen 

Bij de gemeente Veldhoven is een vergunning aangevraagd voor de aanleg van, onder andere, parkeerplekken en een nieuwe weg. Daarbij is er een sloopmelding gedaan voor de loods. 

Helaas heeft zich een misverstand voorgedaan met betrekking tot de vergunningsvereisten voor het kappen van bomen. TopParken neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze fout en werkt samen met relevante autoriteiten om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Daarbij worden er voorbereidingen getroffen voor het (her)planten van bomen. 

 

Seizoensplek-houders en jaargasten

De jaargasten zijn geïnformeerd over de toekomst van het vakantiepark. De gesprekken hierover zijn in volle gang. 

De seizoenplek-houders op het vakantiepark genieten ook dit seizoen nog van hun campingplaatsen. 

Via onze Newsroom houden we u op de hoogte van de verdere toekomstplannen op Resort Eindhoven, welke afhankelijk zijn van de mogelijkheden en diverse vergunningen.