18 april 2024

Statement: TopParken niet gerelateerd aan TOPcampings

Recent is het merk 'TOPcampings' geïntroduceerd door Ooststappen Groep Vakantieparken, specifiek gericht op de Belgische markt. Dit merk heeft een naam die sterk lijkt op die van TopParken, wat bij consumenten tot verwarring kan leiden.

TopParken wenst te benadrukken dat er geen enkele zakelijke verbinding of associatie bestaat tussen TopParken en TOPcampings. TopParken is al 20 jaar een gerenommeerde aanbieder van luxe vakantieparken in Nederland, bekend om haar kwalitatieve dienstverlening en faciliteiten. In tegenstelling hiermee richt TOPcampings zich sinds kort op campings in België.

Het is belangrijk voor zowel consumenten als zakelijke partners om te weten dat TopParken zich distantieert van activiteiten, diensten, of promoties uitgevoerd onder de naam TOPcampings. TopParken blijft toegewijd aan het bieden van een uitmuntende vakantie-ervaring binnen de Nederlandse grenzen.

Voor verdere informatie over TopParken en de aangeboden diensten verwijzen wij u graag naar onze officiële website: www.topparken.nl.