21 maart 2024

Verkoop vakantiewoningen op nieuw vakantiepark in Lexmond gestart

Deze week is TopParken gestart met de eerste verkoopfase van vakantiewoningen op één van de nieuwste vakantieparken, Resort Lexmond. De eerste verkoopfase omvat 42 vakantiewoningen, geschikt voor vier of vijf personen. De vakantiewoningen, gelegen aan het water van de Lek, zijn geschikt voor eigen gebruik of (gedeeltelijke) verhuur en kunnen vanaf 12 april dit jaar worden bezichtigd. 

In 2023 heeft TopParken Camping De Uiterwaard en Camping Leuk overgenomen, die samen het derde vakantiepark in de provincie Utrecht vormen voor de organisatie. Het afgelopen jaar is er begonnen met de ontwikkeling van het vakantiepark aan de Lek. Zo is het faciliteitengebouw met horeca en receptie, het buitenzwembad en de infrastructuur volledig vernieuwd. Het vakantiepark en de woningen hebben een natuurlijke en rustgevende uitstraling, passend bij de omgeving. 

Resort Lexmond is open van april tot en met oktober. Vanwege de wet- en regelgeving betreft de waterstand worden de vakantiewoningen buiten het seizoen elders gestald. Het park wordt op zaterdag 13 april om 14:15 uur officieel geopend door TopParken en de wethouder van gemeente Vijfheerenlanden. 

Arman Soufi, Salesmanager bij TopParken over Resort Lexmond: ‘We zijn trots te kunnen delen dat onlangs de eerste verkoopfase is gestart. De 42 exclusieve vakantiewoningen zijn zorgvuldig ontworpen uit duurzame materialen, die passen bij de natuurrijke omgeving van Lexmond’. Hij vervolgt: ‘Bovendien hebben de vakantiewoningen grote raampartijen, wat zorgt voor een natuurlijke lichtinval en een prachtig uitzicht over rivier de Lek’.