14 februari 2024

TopParken zet eerste stappen voor nieuw vakantiepark nabij Eindhoven

Begin dit jaar is TopParken officieel de nieuwe eigenaar van Recreatiecentrum ‘t Witven in Veldhoven. Dit nieuwe vakantiepark, tevens het tweede vakantiepark dat in 2023 in Noord-Brabant door TopParken is overgenomen, gaat verder onder de naam Resort Eindhoven. 

De keuze voor de naam Resort Eindhoven is gebaseerd op commerciële overwegingen met betrekking tot de online vindbaarheid van het vakantiepark. Bovendien is de Brabantse stad Eindhoven bekend bij internationale gasten, waardoor het park een divers en breed publiek kan aantrekken.

Momenteel vinden er enkele ontwikkelingen plaats om het park aan te laten sluiten bij de stijl en kwaliteit van TopParken. De eerste werkzaamheden op het park omvatten de aanleg van een tweede, nieuwe entree, terwijl de oude entree gedurende dit jaar behouden blijft. Daarnaast worden in het gebied aan het water acht modelwoningen geplaatst. Het overige gebied wordt in fases aangepakt. 

De bestaande faciliteiten op het vakantiepark, waaronder de horeca, midgetgolfbaan, partycentrum en strandbad blijven op dit moment behouden. Bovendien blijft het strandbad alleen toegankelijk voor vakantiegasten. Het partycentrum blijft onderdeel van de bedrijfsvoering en wordt aankomende winter vernieuwd.