16 februari 2024

Eerste stappen nieuw vakantiepark Lage Mierde worden gezet

Begin november vorig jaar heeft TopParken een informatiebijeenkomst georganiseerd voor oud-eigenaren van voormalig vakantiepark De Hertenwei in Lage Mierde. Het vakantiepark gaat verder onder de naam Resort de Brabantse Kempen. De bijeenkomst met eigenaren van recreatieverblijven op het vakantiepark begon met een introductie over TopParken en volgde door een presentatie met de inhoudelijke toelichting over het bestemmingsplan. Vanuit de eigenaren werden daarbij zorgen geuit, vragen gesteld en complimenten gegeven. 

Sinds eind oktober vorig jaar is TopParken eigenaar van vakantiepark De Hertenwei in het Noord-Brabantse Lage Mierde. De bijeenkomst is georganiseerd om eigenaren op het voormalige vakantiepark De Hertenwei meer inzicht te geven in de planvorming. Tevens was er gelegenheid voor het stellen van vragen. TopParken heeft de uitwerkingen van deze avond gedeeld met de eigenaren. Daarnaast hebben er ook gesprekken met eigenaren en TopParken plaatsgevonden, waar individuele zaken zijn besproken. 

De nieuwe naam, Resort de Brabantse Kempen, past volledig bij de omgeving waar het vakantiepark zich bevindt, namelijk de Brabantse Kempen. Het vakantiepark ligt nabij een uitgestrekt natuurgebied met diverse steden en dorpen in de omgeving. TopParken zet zich daarom in voor een harmonieuze inpassing van het vakantiepark en de omgeving. 

Op Resort de Brabantse Kempen zijn de ontwikkelingen in volle gang. Zo wordt het achterstallig onderhoud aangepakt en worden de groenvoorzieningen en bestaande faciliteiten op het park opgefrist en verbeterd. Daarnaast vinden er werkzaamheden plaats aan het centrumgebouw en bijbehorende voorzieningen. Tot slot wordt de voorzijde van het park verbouwd, zodat deze in overeenstemming is met de kleuren en stijl van TopParken. Deze aanpassingen dragen bij aan een herkenbare en uniforme uitstraling die aansluit bij de identiteit van de organisatie. 

Begin maart wordt gestart met de eerste fase van het park, aan de voorzijde en het midden, met de focus op de ontwikkeling van vier verschillende woningen voor 6 tot 10 personen. Naar verwachting wordt in de eerste helft van 2024 gestart met de verkoop van de vakantiewoningen.