25 april 2023

Ook in 2023 dispensers met gratis zonnebrand op vakantieparken van TopParken

Ook dit jaar steunt TopParken de campagne ‘Nu smeren voor later!’ door dispensers met gratis zonnebrand te plaatsen op alle vakantieparken. De campagne is opgezet door Stichting Veilig Buiten in de Zon, met als doel het voorkomen van huidkanker. 

Naast het aanbieden van gratis zonnebrand, is TopParken ook Zakenvriend van KWF Kankerbestrijding. Als zakenvriend deelt TopParken de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. De samenwerking met Stichting Veilig Buiten in de Zon sluit hier goed op aan. Door financiële steun en het beschikbaar maken van gratis zonnebrand, hoopt de organisatie een bijdrage te leveren aan het verwezenlijken van deze droom.

Huidkanker is met afstand de meest voorkomende vorm van kanker en wordt veroorzaakt door overmatige blootstelling aan UV-straling. Stichting Veilig Buiten in de Zon is van mening dat insmeren tegen zonschade net zo normaal moet worden als tandenpoetsen. De stichting heeft als doelstelling om minimaal 10.000 buitenplaatsen in Nederland te voorzien van geautomatiseerde dispensers met gratis zonnebrand, waaronder de vakantieparken van TopParken.